Värdet av ett barns skratt

Värdet av ett barns skratt❤️🎈Eller nu vet jag varför jag köpte ett bollhav 😂🎈

Jag har alltid gjort spontana köp för att de ger glädje. Men när jag för tre år sen opererade Albert så insåg jag både hur bräckliga vi är och hur mycket ett barn betyder. Att stå ”ensam” (utan Milla) och säga ses snart inför en svår operation med stora risker är inget jag vill göra igen. Jag som åtskilliga gånger varit den som varit med och sövt Abbe klarade det inte så Emilia följde med in (så tacksam att hon var med❤️).

Den dagen var extremt lång, och jag kände mig så ensam och orolig. Även om jag hade mycket kontakt med Jessica, Marianne, Jessika m.fl…

Glädjen när jag sent på kvällen äntligen fick komma ned till Iva och se honom går inte att beskriva.😢😢 Såklart fanns oron men det gav ändå ett lugn på nåt vis.

Det var såklart några oroliga dagar men samtidigt hade jag fått tillbaka en framtidstro och en livsglädje på nåt vis..

Och insikten och inställningen hur viktiga barnen är blev nog ännu starkare när jag tre månader senare ändå tvingades göra det jag var orolig för… Att säga adjö till min älskade unge❤️❤️❤️❤️

Men det har lärt mig uppskatta ett barns skratt. I januari köpte jag ett bollhav (16 000 bollar) och flera frågade vad ska du med det till? Mitt svar var, vet inte! Men några ❤️ barn har fått några bollar, ett gäng ska jag ha till nåt kul sen vet jag inte?

Idag vet jag varför jag köpte de! Igår lånade jag ut 8 000 till en kollega vars barn ville pranka pappa 🤘

Och när jag fick filmer skickade med skrattande barn så kände jag att köpet var så rätt❤️❤️

Och de kommer ge flera skratt.

Ha en fin kväll🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s