Oväntat underbart med inneboende!

Oväntat underbart med inneboende🙏

För 2 veckor sen frågade en nära vän på facebook om nån hade ett rum eller liten lägenhet att hyra ut pronto till en av hans personal. Jag har aldrig tänkt tanken förut men nånting gjorde att jag messade o kollade läget. Efter att jag fått berättat för mig vilka krav/ syn på inneboende hennes nuvarande värd hade så sa jag direkt. Hon får bo i Abbes rum/ gästrummet om hon vill.

För en vecka sen flyttade hon in och det finns nog en mening med detta också ? Redan när vi sågs första gången förra söndagen så fanns en förståelse och nån form av samhörighet eller liknande. Och redan nu vet vi vad. Vi bägge har erfarenheter av livet som gör att vi förstår varandra på ett rätt fantastiskt sätt.🙏 Och det trots att jag tvingas gå tillbaka till 100% engelska, men det är bara kul. Så det som i min tanke var en tillfällig gäst blir nog ett år eller två.

Hur är det då att ha nån bo i sitt hem ? Först så måste man nog själv inse, acceptera o vilja att den inneboende har ett fungerande liv rent praktiskt. Jag har ju ganska enkelt kunnat göra plats i garderober, kök och hall, jag har två badrum vilket också underlättar. Jag vet ju att en kvinna behöver mer plats än mig i badrummet så det är inget konstigt.

Sen är ju jag van med att vi alltid haft assistenter i huset så för mig blev ingen stor sak på det viset. Det som däremot är oväntat underbart är att trots att jag var borta i helgen och vi bara har fikat och käkat ihop några kvällar så känns vi redan som vänner. Vi pratar om livet, döden, hur det är att komma till ett helt nytt land, (sverige är ett lustig t land) hur det är att ha pojkvän i ett annat land o ses sällan mm mm. Det är inte bara kul för mig att lära/visa var ex affären, kemtvätten, biblioteket m.fl finns. Jag får också en påminnelse om hur bra vi har det….

Sen är det såklart jättemysigt med sällskap i huset. Att ha nån som säger godmorgon, hej när man kommer hem o gonatt när man lägger sig är nog bra för de flesta.

Sen det lustiga, det tog två kvällar sen börjar jag tänka på engelska !😁.Det är nog inte så konstigt egentligen då vi nu pratar 100% i huset på morgon o kväll. Och det har hänt förut och det kom tillbaka till mig. När jag var och hälsade på Carolyn 1987 ? Så minns jag att jag efter ett par dagar drömde på engelska😁😁

Förra helgen var jag i Arvika på crosskart med Felicia o fick lite champagne feeling vid efterrätten.

Sitter nu på en buss på väg mot Strömstad med jobbet. Utbildning, spa och lite party med flera av mina bästa vänner.

Trevlig helg❤🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s