Tårar över ljudet av en hårfön..

Tårar över ljudet av en hårfön.

De flesta vet och förstår att julen är jobbig om man lever med sorg och saknad. För mig är nog påsken nästan lika illa. För två år sen (då direkt efter påsk) opererades Alberts rygg för att han skulle kunna leva länge. Samtidigt som jag precis fattat att Milla var borta.

I år hanterar jag påsken så att jag har jobbat ca 5 timmar om dagen och det är ganska skönt att jobba undan i lugn och ro. Sen umgås jag med familjen o vänner på kvällarna.

I torsdags kväll körde vi grillpremiär med närmsta familjen.

I går följde jag med svärmor och träffade min ängels kusiner och moster och morbror en stund. Det blev såklart jobbigt då jag inte träffat Mathias o Carro sen Millas begravning och Magnus o jag tog en bira en kväll när Albert låg kvar efter operationen. Så mycket minnen som kommer upp. Och utåt så såg det säkert utom som ”att det gick bra” . Men sanningen är att ofta kommer känslorna upp i bilen efteåt. Och jag förstår att det är jobbigt även för dem, jag märker ju att de flesta undviker att prata om Mina änglar.

På kvällen hade min goa vän Felicia och jag grill o filmkväll. Jag är ytterst tacksam att ha en fantastisk bra vänskap med en tjej som är yngre än min dotter. Men det sitter inte ålder, det handlar mer om att människor som trivs i varandras sällskap och bryr sig om varandra vågar göra det. Vi kan prata om det mesta och gör det ofta. Och det är ju ett faktum att det är trevligt att inte käka frukost ensam. Men det kan också framkalla minnen o känslor utan förvarning. När jag duschat i morse och satt vid tv:n o tittade på morgon programmet och Felicia blåser håret med hårfönen utanför andra badrummet så kommer minnenbilden direkt.. Millas fön och jag känner så väl igen ljudet😭😭. Det går inte att beskriva på nåt enkelt sätt men samtidigt som det är trevligt att ha en vän och ha sällskap i huset en stund så kommer saknaden av 20 år med en hårfön. Tårarna kom …

Nån gång kanske det skall bo nån mer i detta hus ? Men inte av sällskapsskäl, utan enbart av känslomässiga skäl och inget annat. För om jag lärt mig nåt de senaste åren så är det att vara ärlig mot sig själv. Vad känner jag ? Vad vill jag ? Vad jag tror att andra tycker och tror spelar ju mindre roll.

Idag har jag börjat flytta kontor, tänk att nåt så enkelt som att bestämma hur man skall sitta kan vara såsvårt.

På eftermiddagen tog jag en kort paus i solen

Och ikväll har jag hängt med Camillas syskon, dotter och svärmor.

Och naturligtvis så passar jag på att njuta av solen även i bilen även o m det är lite kallt.

Ha en fortsatt bra påsk !🐣 kram

Och glöm inte att oväntade underbar saker kan ske om ni bryr er om varandra.