Vilket dygn pĂ„ speed🙏

Vissa dygn kan bara sammanfattas som positiva o överraskande upplevelser.

En bra fredag med full fart pĂ„ jobbet avslutades med pĂ„skrift av en Ă„rsredovisning och sen tidig aw med Jimmy nĂ€r skidorna började 15:30👍 En trevlig kvĂ€ll med besök pĂ„ flera barer o vi fick Ă€ven i oss lite gott kĂ€k. Det var en trött farbror som strosade hem i snön runt midnatt.

Tidig morgon o blev upphĂ€mtad 08:00 av familjen Askling och fĂ€rd mot Årsunda och speedweekend.

Vad Ă€r speedweekend? Ett event som inte Ă€r som nĂ„t annat, jag har i mĂ„nga Ă„r vetat och hört vad som hĂ€nder men aldrig varit pĂ„ plats. Tills nu. Hur beskriver man dĂ„ denna galenskap?😂 En festival för allt med motor som kan köras pĂ„ is.

Förebilden Ă€r frĂ„n usa o dĂ€r man kör pĂ„ en saltöken. Man kör med det en konstigare Ă€n det andra, rallybilar, driftingbilar, dragracing, hotrods, motorcyklar av alla slag, jetdrivna sparkar mm mm i en skön blandning. Alla kör i praktiken bara för att sĂ€tta sin egen speed. Sen finns sladdbana för bil. Isracing, gokart, flygplan, helikoptrar, svĂ€vare och fan vet allt😂😂Allt i skön mix av fordon o mĂ€nniskor

VÀrldens snabbaste trÀdgÄrdstraktor
Skön Lineup
Vem vill köra en sĂ„g ?😂🙈
Chalmers grabbar bygger

Jag Ă€r ju sen barnsben lĂ€rd att lĂ€ttare fordon gĂ„r fortare. NĂ€r jag dĂ„ fĂ„r veta att i denna skapelse sĂ„ behövs faktiskt en tyngre chaufför för de har 160 kg ballast för att den ska gĂ„ bra. Ja, jag erbjöd mig sĂ„klart 👍

Sen fĂ„r jag se denna en Forshagamoppe med Jetmotor, assnyggt bygge❀jag hade en sĂ„n moped nĂ€r jag var 15 bast. Detta höll pĂ„ att sluta illa men som tur var sĂ„ gick den lĂ„ngsammare Ă€n jag trodde, vilket nog var bra för mitt bankkonto 😂
Lunch i bilen med kokning pĂ„ Asklings sĂ€tt😂
En ny svensk batterihoj i 125cc klass. SĂ„ frĂ€nt🙏🙏🙏

Det mÄste erkÀnnas att mycket lÄter och luktar men det som var sÄ fantastiskt och en del av det som Àr den gemensamma nÀmnaren Àr nog teknikintresset och att alla Àr nyfikna och öppna mot varandra. Jag trÀffade sÄ mÄnga trevliga mÀnniskor som jag sannolikt inte trÀffat nÄn annanstans.

En galet cool gammal Jaguar

Det var fyra glada och tvÄ med planer som lÀmnade efter en solig dag och nÀr vi kommer till Sala börjar vi titta efter nÄnstans att Àta. Vid torget ser vi nÄt som kanske Àr nÄgot mathak o jag googlade

Jag lĂ€ser detta o att det Ă€r öppet👍 Topp, parkera o vi gĂ„r in. Dagen fortsĂ€tter överrraska🙏

En trevlig ”herr ober” berĂ€ttar att de jobbar med mellanrĂ€tter sĂ„ det Ă€r lite som tapas. Ok spĂ€nnande och vi tar in lite friterad ost, snacks, minilökringar som starter o sen tar jag en kalv med potatiskaka o sen pasta med kyckling. Alla fyra fick supergod mat 🙏🙏🙏🙏 SĂ„ överraskande bra, jag kommer tillbaka och gĂ„r förbi kön😂

Detta dygn sammanfattas med denna bild och det Ă€r inte helt osannolikt att jag sitter i nĂ„n farkost nĂ€sta Ă„r🙈đŸ€ȘTrevlig kvĂ€ll 🚀

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s