2022 Ett år med ”skottskada”, cancer, 😡,men också mycket glädje, fart och kärlek ❤️

Jag fortsätter min trogna vana med att sammanfatta mitt rekordår (det högsta jag överlevt) i bild o text. Jag tror inte jag är ensam om att tycka att det händer inte så mycket och vi jobbar mest. Så är det ju oftast men lite händer det, både bra och dåliga saker och detta året är definitivt inget undantag🥲🥲❤️❤️Vissa stunder är magiskt bra och andra är totalt kass. Sen blir vi inte yngre heller så nu lever jag ett betydligt lugnare liv än för 20 år sedan ❤️❤️Men det är bra att sammanfatta för att bli påmind att det har hänt nåt iallafall 😆

Inte en perfekt bild 😂😂men säger ändå en del om livet🙏Inget är perfekt men passa på och njut om du kan🥰

Jag inledde året med att boka en restresa till värmen en vecka senare med min underbara vän Felicia🙏 Dagen efter vi bokat så sket det sig rejält och jag snubblade över mitt eget plogblad och landade på det med resultatet en hel del skrapsår och några bultar ville in som bössskott i min kropp. Men ingen huvudskada 👍trots att sjuksköterskan i huset ville vi skulle sy så tejpades skiten ihop o sen var det noggranna restriktioner.. (jag ville inte sitta på akuten under covid).

Ibland går det lite tokigt 🙈

Så här började jag året, med lunch i uterummet. Inte så tokigt ändå.

Dagen efter satt jag och Felica här , Amadores och det var mycket skönare. En dag när jag ligger på stranden ringer Mr Serrander på Kia o frågar om jag saknar min nya bil? Näääe vadå? Vi behöver den i hallen då vår demo är krockad. Ok, inga bekymmer 👍.

Känd från tv😂

Njut av solen i Februari om du kan.

Mars och helgdate med Marie o Kajsa i Karlskoga och Kajsa gjorde sitt 100;e bad (Marie o Jag frös på land…)

Bakom ratten på en Audi Quattro S1🎸Det är lite roligt att Felicia har suttit i högerstolen på den under Midnattssolsrallyt för några år sen.

Mars blev sen en väldigt omtumlande månad känslomässigt🥲❤️. Inom några timmar fick jag veta att två kvinnor jag tycker o bryr mig mycket om hade cancer i livmodern o behandling krävdes. Jag kan inte med ord beskriva den känslan av oro, minnen, som kommer. Vad fan händer? Hur kommer det gå, det måste gå att behandla, när börjar de behandla? Och TA CELLPROV. Så vår och sommar har jag haft en ständig klump i magen. Några veckor senare fick jag veta att ytterligare en kompis har en tumör som inte går att behandla 😭Och den 22:a December fick Jimmy somna in R.I.P.. Livet är inte rättvist. Bilbanan åkte ner i garaget igen o en bil ska nu tillägnas Jimmy som jag fått flera av🙏

I slutet av månaden bytte jag bil o fick hem Ev6:an.👍🚗 Men det är bara en bil men den här har dragkrok.

Ev6 hämtades ut i slutet av Mars🙏
En rejäl påskhare till lilleman

Jessica fyller 1:a Maj så även iår firade vi utomhus med grillat vid Sundbyholm🙏🥰

Vad gör man med ett vedlår?😂😂

I Maj (vi har ju ändå så lugnt då🙈😂🙈😂) arrangerade vi Rådek Motordag tillsammans med Kia o Länsförsäkringar på GTR motorpark Bilutställning, köra på banan, föredrag, mat och umgås. En lyckad dag och Magnus ”Zorro ” (ex sladdkung på hoj) och jag visade att man både kan ha kul och åka fort med elbil👍🤪

Även om jag inte är med i projektet sen 2018 så är det trevligt att se att den vision vi hade om hur området skulle användas i framtiden nu blir verklighet. Och även om jag såklart hade 20 saker som inte funkade eller kan göras annorlunda så ger alla tack och ruggdunkar en rejäl energiboost. Så vi gör om det igen.

Kul blandning bilar på banan
Min favorit 🙏🎸

I maj blev det en tur till Oslo och en mycket trevlig russ för Greta🙏🍾Trevlig bilresa med mina ”andra föräldrar ” Lasse o Maggan, båttur, barhäng, promenad i Oslo, spännande möten o på vägen hem lyckades jag knöla till bilen.

Champagne på taket är alltid rätt 🍾

En kväll i juni. Johan o Jessica skulle lira boll så jag skulle titta på med Milian. På vägen dit fick Johan punktering så jag fick ta med domkraft till lillemans stora glädje.

Student i Jönköping o då passade jag på att köpa en moppe o hälsa på flera vänner. En mycket trevlig helg.

Ibland får man vara kreativ när man skall ladda. Kom polisen ? Jajajmen…

Men de var väldigt trevliga och snygga och vi åt lunch ihop.

Hjälp i trädgården 😂

Midsommar på lövgård som vanligt. Det är nåt konstigt för det händer alltid något på väg dit eller hem🙈soppatorsk, älgar, köra i diket med moppen och I år blev det champagne stopp hos två trevliga tjejer vid Ramshammar, vi som åker el håller ihop😂😂🍾

Midsommargöbbe…

SM veckan i Linköping var Felica med och åkte crosskart, trevligt att träffa även rallyfolk sen har jag såklart synpunkter på förbättringar på upplägget. En varm dag o mycket gående, gick över en mil😂

Nu kommer några intensiva dagar på alla sätt.. 8/7 Lånar ut trädgården för sommarfest. Det blir sent så jag hinner se solen gå upp vid fyra tiden 😆

9/7 Åker till Bro 10:00 o hämtar nu kyl o frys o blir påkörd på vägen hem.

Hem o lasta av o kroka av och åker med cabben mot Örebro i sommar solen😎

Stenström levererar 🎸😎

En fantastisk kväll med min vän sen 80/90 talet Marie Sandström på Humlehagen och Stenström

11/7 Sex år av saknad❤️Att förlora ett barn kommer aldrig bli nåt man kommer över. Man får bara försöka leva med det och vara tacksam för lånet på nåt vis❤️

12/7 En dag med så mycket känslor ❤️🔥😭 För sex år stod Marianne och höll min hand vid Alberts dödsbädd. Idag var det jag som höll hennes hand. I vissa stunder får man insikt om vad som är viktigt på riktigt och hur mycket en person betyder i ens liv❤️❤️❤️

Min älskade vän❤️Jag kommer aldrig kunna förklara vår relation på ett rättvist sätt. Jag kan bara konstatera att den är väldigt väldigt oväntat underbart speciell och fantastisk på många sätt🙏🙏🙏🙏Vi finns alltid vid varandras sida o speciellt när det behövs som mest❤️. Att vara med dig idag kan för utomstående verka både konstigt för dig och känslomässigt för mig då jag var här en del 2015/2016 och gjorde samma sak för Milla❤️. Men jag är bara tacksam att jag kan finnas vid din sida och är det dag efter dag tills allt funkar och du är frisk o igen om det behövs ❤️❤️❤️Älskar dig och oss🙏❤️

Nu fem månader senare är det bra och jag hoppas innerligt att jag aldrig får höra ordet spridning eller tumör igen😡

13-14/7 Örebro med Felicia, shopping, mys, fotboll, open art o god mat🙏🥰

15/7 Besök från Tyskland och två busar i sandlådan 🙏🥰

16/7 Hos min soul och kort utflykt🥰

17/7 På vägen hem från Marianne o Vide hände det igen. Jag hade skrivit på en annons i veckan o säljaren ringer o frågar när jag kan komma? -Jag kan svänga förbi nu? När jag kommer fram inser jag att det är en gammal nöjd kund som ville jag skulle få köpa först🙏. Att se en så söt skapelse, som är en modifierad kopia på kungens trampbil så kunde jag inte låta bli. Mer unik sak finns inte 😎😎🔥När jag kommer hem o berättar så inser jag att den är köpt i svärmors gamla hus. Dvs huset Milians mormor och min älskade Milla var född i❤️

Tanken var att ställa undan den och om något år bygga eldrivet från moppen men sen kom Milian och Felicia och -Vi måste ju se om den går? Ok, bort med filter, ny soppaslang, ny soppa o startas.. Den hoppar igång 😂😂

Den lever😆
20/7 Marianne var på nytt återbesök och jag hängde med två busiga kusiner🤪

21/7 röja garaget o lägger om plattor på årets varmaste dag😂 23:e en sväng till Örebro för grilllunch och sen mot Vrena igen.

23//7 En person mår bättre och vi två är så lyckliga❤️

Den 28:e Juli pratade jag o Petra i telefon och skulle boka en helg senare, det slutade med att det var svårt men imorgon är det lugnt?, Jag kommer 👍 En jättemysig helg i Oslo med häng o bara vara på bästa sätt🙏🥰

Efter en promenad i parken är man värd ett glas🍾
Konst i parken
Så sköna kvarter🔥
En bild där det mesta är fel, svansen på Vilja, skugga i ansikten osv. Men det är för mig en fantastisk bild på att njuta av livet med en vän när man kan. Vi var ute o gick med Vilja o tar en paus på bryggan 🙏Svårare är det inte att njuta i nuet.
En sommar med trevliga grillkvällar 🙏
Alma och Alice med lilleman❤️

Nu kommer en av årets höjdpunkter 🙏🥰Att ge barn glädje är en sak vi alla vet hur det känns. Att ge barn , föräldrar o syskon till barn som har det tufft av olika orsaker är obeskrivligt❤️ En otroligt varm dag o en eftermiddag jag knappt klev ur bilen, tack till de som kom och kastade in vattenflaskor 🙏

Finbesök på parkeringen
Catwoman❤️
Cool bilkö, 120 bilar, över 200 miljoner, åtskilliga hk , spänning som barn inför julafton och bara kärlek 🥰🙏
Bästa Malin och två coola barn fick en rejäl åktur. Se hela filmen på youtube och Tomas O Malins kanal. Den viktigaste dagen 🙏

Man kan tro att se alla bilar, träffa en drös trevliga, kända o okända eller en trevlig middag är minnet som sitter i hjärtat. Men det är när en mamma kliver ut baksätet, går med barnet till pappan och sen kommer tillbaka med tårar i ögonen och ger mig en så lång och hård kram samtidigt som jag får en kyss på örat och hon säger -Tack och berättar sina känslor ❤️❤️tårarna kommer när jag skriver det nu o de kommer varje gång jag berättar det🥰Det är ett minne jag aldrig glömmer. Tack också till Wibbe som lånade ut bil och stod för däck o bränsle🙏🙏🙏60 varv sliter däck.

I Augusti hann jag också med några trevliga dagar i Hamburgsund hos Maria med gamla vänner från Örebro
Med fina vännen 🥰på BT dagar i Norrköping 🕺🍾
Dagens överraskning när den här pärlan knackade på axeln 😎🤪
Nej, det är inte jesus, bara Mr Lundstedt 🕺

I September fyller jag år och i år kände jag att det var dags att fira så för säkerhets skull så firade jag 75 🍾

Jag fixar mat o alkohol så gör gästen festen🙏

Sen blev det lite kurs i Stockholm och i Oktober så drog jag o Marie till Prag

Bra barläge vid torget🙏
Judiska kyrkogården. Den tjänar de stålar på fortfarande 🙈
Man kan nog köpa allt här?
Ny favorit 🙏Vi bokstavligen sprang in i en Banksy utställning. Helt fantastiskt ❤️Så bra att jag köpte en tavla när jag kom hem😂
Du ångrar bara det du inte gör.,.
Fantastiskt frukost ställe i Prag👍❤️

November hamnade jag hos dessa snubbar😆

Hanna tog med mig på Comic Con och då fick jag även en väldigt spontan pratstund med Jenna, trevlig tjej
Detta kan sluta illa🙈Du ångrar bara det du inte gör…
Veckan efter såldes Volvon, moppen och även Johans Passat, en bra vecka 👍
När snön o kylan kom så blev det en mysig dag i Örebro med Felicia🥰 Köpa stolar o bord till Jessica o Johan, lunch med Wibbe, Magic Forest o sen Italienskt på kvällen. Vänskap när den är som bäst 🥰🙏
Redo för Julafton här.
Treårskalas i uterummet med egen granerad tårta🙏🥰

Ännu ett år har gått och lite har jag gjort. Nu lite rehab i baljan sen traditionsenligt nyår på lövgård, sannolikt väldigt trevligt med extremt god o sen mat, god champagne, nån cigarr o bomber som hörs o syns😎 gott nytt år

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s