Hålla sig lugn o så mycket kärlek ❤️

Jag har senaste veckorna kämpat lite med en dålig rygg. Eller helt ärligt så har jag väl inte gjort exakt som jag borde utan försökt jobba lite på halvfart och när man mått lite ok så har jag jobbat lite mer och man vill göra nåt nyttigt som att plocka undan lite ute, kratta lite löv, flytta nån traktor o lite så. Och det straffade sig varenda jävla gång. Nu har jag läst på lite och har insett att jag nog de 15 åren jag vetat om min ”åkomma” haft en lätt rehab då jag varje gång jag känt att det varit på G hållit mig lugn fyra/ fem dagar sen har det varit bra. Det är nog ovanligt och det normala är flera månader. Så skärpning denna vecka👍 och sitta vid en dator är ju jättefel så..,

Detta är/ var mitt kontor

Det ska flera kollegor få njuta av efter lite uppfixning och jag ska flytta ned till ett nytt rum om någon månad när vi byggt om, pimpat klart och flyttat runt färdigt, Så nu jobbar jag hemma ett tag o det passar ju bra då jag samtidigt försöker hålla mig lugn och det är på rätt väg👍👍

Igår var en sån där dag då jag flera gånger fick hjärtat att bara svämma över. Det är svårt att sätta ord på men igår em var jag och Felicia och gjorde lite ärenden mm. När vi kom hem igen o satt o fikade på svärmors äppelpaj🙏 fick jag två mess, ett med ett bra besked❤️❤️🙏och ett med Can I call U later? 🙏sen skrev Jessica och frågade om hon kunde komma upp med saker till vinden o om lilleman kunde följa med? Eller gör Ni nåt viktigt? Såklart kan han det👍Det som då händer är att Felicia börjar leka med Milian❤️

Jessica passade på att sortera o röja och jag satt i soffan o log🥰. Jag blev tacksam o samtidigt så glad över såklart ha Milian så nära, men också att ha vän som både tycker om och är helt fantastiskt med den lilla killen❤️Som de kör bil, bygger tåg mm Det är såna stunder som gör att hjärtat mår bra🙏🙏.Då känns livet ganska ok.

Senare på kvällen hade jag ett mysigt telefonsamtal med en fin vän. Idag har jag haft ett bra kundmöte, fått ett fint mess och nu ligger jag i baljan o får massage 👍 Fick just se en rubrik om robotnedslag i Polen, det känns inget bra. Hoppas skiten är slut snart.

Kram o trevlig kväll 🍷

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s