I fredags mötte jag en tjej..😡messa vem du Ă€r.

NĂ„got jag hatar Ă€r att möta mĂ€nniskor pĂ„ stan, jag kĂ€nner igen och bĂ€gge hĂ€lsar. SĂ„ lĂ„ngt ok, men nĂ€r jag inte kommer pĂ„ vem det Ă€r blir jag frustrerad. Är det en kund, nĂ„n frĂ„n Jessicas fotboll ? NĂ„gon inom motorsporten, Gammal granne, nĂ„n som jobbat med Abbe, nĂ„n frĂ„n Milians dagis, en vĂ€n till en vĂ€n jag trĂ€ffat pĂ„ nĂ„gon tillstĂ€llning, en kollega eller nĂ„gon annan jag trĂ€ffat i jobbet eller nĂ„gon annan?

Jag brukar oftast komma pĂ„ det och tycker ocksĂ„ det Ă€r respekt mot personen att göra det. (Ja förutom en gĂ„ng för 30 Ă„r sen dĂ„ jag stod o pratade med fröken Alinder pĂ„ TV4 i en kvart pĂ„ macken och trodde hon var med pĂ„ festen kvĂ€llen innan😂😂).

Men ibland sĂ„ blir det stopp och det kan reta mig. Senast i fredags sĂ„ mötte jag en vacker bekant mörk tjej pĂ„ Tuna Park som jag hĂ€lsade pĂ„ men
. vem Ă€r hon??? Är det sĂ„ att du som jag mötte lĂ€ser detta, messa gĂ€rna!

Det Àr kanske sÄ jÀvla enkelt att jag börjar bli gammal o minnet sviker, Ja det sitter hÄrt inne att erkÀnna för sig sjÀlv.

PĂ„ samma Ă€mne, nĂ€r man jobbar som jag gör sĂ„ Ă€r jag vĂ€l nĂ„n form av ”SEN I ÅR” och det Ă€lskar jag, ja inte att vara just det utan att ha unga smarta medarbetare som vill lĂ€ra sig och jag kan lĂ€ra dem nĂ„t🙏 Jag var inne pĂ„ kontoret i tisdags och skulle trĂ€ffa en kund. Men jag hann ocksĂ„ med att stötta tre fantastiska medarbetare. Tre snabba frĂ„gor och sen har de löst uppgiften. Tidigt pĂ„ semestern sĂ„ hade en kund lite bekymmer och jag bad en kollega om hon kunde se om hon kunde hjĂ€lpa till pĂ„ vĂ€gen. 30 minuter senare kommer ett mess klart👍.

Bert Karlsson sa en gĂ„ng, omge dig med yngre medarbetare, de ger ny energi o ny kunskap ❀ sĂ„ kloka ord.

Tack o hej frĂ„n baljanđŸ·. Trevlig helg. Jag drar vĂ€sterutđŸ›”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s