En vecka med så mycket kärlek ❤️❤️❤️som slutade med att jag köpte kungens bil !

För sex år sen somnade Albert hastigt in o Marianne stod vid min sida hela tiden❤️.En oväntad vänskap som bara växt med åren, eller det är nog inte konstigt för Milla såg det på mig den 5:e December 2015 och det är något jag funderat mycket på. Det var när vi precis mötts. Hur kunde hon få så rätt?❤️❤️Men inte bara min älskade vän är speciell 🥰 utan även till den lille killen på bilden som då var 2,5 år betyder så mycket🥰 Jag återkommer till bilden och hur den togs.

Finns inte ord för de här två❤️❤️❤️

Måndagen började med att städa av kontoret o åka till graven med blommor sen grillat på kvällen med Tysklandssläkt i Hällby🙏.

Tisdagen var jag med Marianne på cancercentrum för att få igång lite av kroppen efter operation. Den fina personalen undrade nog lite då jag varken var man eller släkt utan vän🙏och inte blev det bättre när vi bägge kommenterade sköterskans briljanta jobb vid känsligt läge . Jag fick berätta att jag varit där/ och suttit bredvid många gånger förut. Även om det inte blev som vi hoppats så var det en dag där jag fanns för min älskade vän och det kändes bra🙏Vi din sida är nog ett bra ordspråk och vår vänskap ❤️❤️

Onsdag, torsdag i Örebro med Felicia. Två dagar och bara vara. Lite shopping, lite käka, lite Open Art och lite fotboll🙏och såklart avslutar vi dagen på altanen på rummet ❤️

Fredagsfika med en tysk och en svensk busunge i sandlådan. Sen åkte Briotåget fram. Mycket Trevligt besök då vi inte setts på länge.

Lördag, fixa termos med kaffe, kaka o jordgubbar🍓. Jag föreslog för M att jag kommer ner en sväng så åker vi bara kort från huset så hon får se någonting annat o får lite luft. Det blev både flygplan, fika, korv o loppis med min starka envisa vän❤️❤️❤️. När vi kom hem igen så var Vide väldigt tydlig med vad han ville gällande när jag skulle åka hem o då säger man inte nej. Det är på något vis som en del av Abbes själ hoppat över till honom för mig❤️. På bilden i början var det andra eller tredje gången Vide och jag sågs och vi hade precis gjort några donuts (sladdat) med Hondan till hans o mammans stora förtjusning (kanske inte mammans😂) och det har vi fortsatt med🤪 sen dess. I går först med EV6an sen med..

Ja inte bara sladda🥰lite hopp oxå

Marianne blir piggare för varje timme och det gör mig så glad. Oron att ha inte en utan flera vänner med cancer gör ont i mig så goda besked värmer.Hon är snart lika vacker som vanligt igen också så det är med ro i hjärtat jag åker hemåt framåt lunch. Och då hittar jag ju på tok😂På vägen hem så hände nåt😂😂

Detta är kungen i en Austin A35 trampbil. Jag hade i veckan messat på en annons. Idag visade det sig att det var en gammal kund till oss som jag hjälpt för några år sen. Han hade för länge sen kopierat kungens bil o gjort trampbilar, men en som var ombyggd och med gokart-ram och motor mm stod kvar orörd sen 15 år..,

Den var så fantastiskt söt sa jag var bara tvungen att köpa den. In i bilen och hem.😎😎

Ev6 har fantastisk lastutrymme.

Tanken var att ställa undan den nåt år och sen får vi se vad det blir??

Men sen kom Felicia, och hon och Milian är kompisar❤️så.

Hon är fantastisk på att lära honom ❤️sånt tålamod🙏

Så det var bara för morfar att sätta fart o försöka se hur och om den fungerade o 30 minuter senare.

Ganska nöjd kille ❤️

Veckan avslutades med Taco med Felicia o Milian till fotbollen, snyggt jobbat💪🏻och nu lite balja. Imorgon lite jobb sen fixa släp.

Trevlig kväll från en tacksam man🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s