Fullt ös kräver paus🙏

Våren i min bransch är högsäsong och så även i år. Och helt ärligt så har det nog blivit bättre. Jag har jobbat lite annorlunda efter covid och försöker dela upp dagen och ta ett par timmar i solen på eftermiddagen och sen jobba lite på kvällen. Det har funkat ganska bra och jag ligger ganska bra med även om jag känner mig rätt sliten.

Dock känns det lite annorlunda. Det finns det som är så mycket viktigare än bokslut o deklarationer. Att vänner inte mår ok gör ibland jobbet ganska oviktigt. Då gäller det att fokusera på livet och vad som är viktigt för den eller de som inte mår ok. Det kan vara mycket varierande och väldigt olika. Det enda som är fel är att inte finnas och säga nej.❤️

Ikväll blev det jordgubbar på altanen🙏Lite mer än jobb har jag faktiskt hunnit med sista veckorna 🤪.

Lite trädgårdsfix

En livehelg i Örebro med både band o teater🙏

Garagestädning

Och i helgen grilla och fira Jessicas o Hannas födelsedagar. Man kan ju inte låta bli att le när den här vildingen hittar på bus❤️❤️

På eftermiddagen kände jag att jag behövde göra nåt helt annat och satte igång och riva en trampbil som ska pimpas till Milian❤️

Före

Snart dags att måla

Under demontering

Vi får väl se vart det slutar🤪Och såklart kan det tyckas helt onödigt men jag gör det för att jag kan !!

Avslutningsvis en allvarlig fundering . Läget i Ukraina är såklart sjukt galet. Att då se bilder från tunnelbanan i en stad där man undervisar gör ändå att man får hopp. Samtidigt så är jag ganska säker på att om de lyckas få stopp på kriget så kommer nog Zelensky få fredspriset🙏.

I Sverige verkar media tävla om att vara värst med att skrämma upp oss som bor här. Krig, kollaps, Nato för o emot, kravaller, skjutningar och politiker skyller på varandra och Ebba verkar få skit för allt, Att se tv tablån gör att jag blir trött, nu har man program där man simulerar katastrofer..Sluta !

Ge mig fred, återuppbyggnad, sol, värme, framtidstro och lite hångel ❤️

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s