2021 Ett nytt skitår med fantastiska händelser❤️

Sista dagen på året och jag summerar som vanligt min egen årskrönika. Det kan rekommenderas varmt då man då oftast ser att det har faktiskt hänt ganska mycket även om man säger att i år har vi inte gjort nåt och ”Alla andra gör så mycket”. OK.

Ännu ett år präglat av Covid. Men jag har fått tre doser vaccin o har klarat mig från pesten så det är positivt. Och även om året kanske inte varit som jag önskat eller hoppats så har mycket positivt hänt och jag väljer att fokusera på det.🙏🙏

Covid har inneburit mycket utefika och det kan vara trevligt.

Arbetsbord vid garaget

Jag började året med att spontanköpa och hämta ut en NY bil för första gången i mitt liv. En 100% batteri Kia Niro och jag är fantastiskt nöjd🙏 Så nöjd att det snart står en ny batteripulka på parkeringen😎.Dock med ännu mer effekt och bakhjulsdriven (och dragkrok)

Det betydde plus 1 på bilkontot då jag bestämde att ha cabben kvar så jag sålde Minin (saknar den redan) o spontanköpte nån vecka senare ett till släp. (oops) att jag aldrig kan hålla mig…

Det blev lite spännande då kronofogden ringde efter nån månad och hävdade att släpet var utmätt, jag frågade vem som inte gjort sitt jobb då jag inte borde kunnat se det och köpa det hos säljaren om det var utmätt av fogden?? 😂 Han skulle kontakta sin juridiska avdelning men jag har inte hört nåt mer. (hihi) Det gamla släpet såldes sen senare i somras. Så 2 in och 2 ut so far..

Hela hösten 20 och våren 21 har jag jobbat hemifrån då vi följt regeringens råd och det är inte positivt på nåt sätt för mig. Jag hävdar bestämt att vi kunnat göra restriktionerna bättre och klokare. Det blir lite löjligt när vi nu igen ska jobba hemifrån och sen ser man köerna till systemet och julhandeln innan jul 🙈🙈🙈.Fast det är ju en livsviktig funktion för att Sverige skall fungera😎.

Första Maj fyllde Jessie 30. Min lilla tjej fyllde TRETTIO ! Det gör att man kan känna sig lite gammal.. Men lugn, jag har mer bus kvar i kroppen…

Mysigt Covidfirande i Sundbyholm.

Då alla flak var förbjudna så blev baksätet på en cab så rätt, det skall firar tillsammans.

Jag har sen länge insett att det är en förmån att skjutsa studenter och medverka på deras största dag. Det kan vara att åka cab, göra donuts, få dem att dricka vatten, impa på någon ” intressant objekt”, tvätta champagne från klänning/kostym, kisspaus o fix innan familjemottagandet eller bara prata om oron för livet som kommer. I år blev det Isabelle i Örebro och Alice o hennes kompisar här i Eskilstuna och efter det firades Alvina student. Bra jobbat alla👌

Lastbilen på bilden köpte jag och Milla för länge sen…Samma dag kördes genom Hällby med en uppblåst hoppborg på taket på vår Chevrolet Transporter, den krävde en kompressor för att fylla och vi löste det.

Innan midsommar hade jag bestämt att jag skulle bygga om min altan på semestern i Juli , jag beställde dörrar som skulle komma tre veckor senare. Jag hade gått om tid att förbereda allt. Två dagar senare stod 7 glasdörrar på min garageuppfart. Då var det bara att ta fram tigersågen och köra på och skruva ned allt gammalt, anpassa och skruva upp det tillfälligt nya dagen före midsommar.

Men jag blev väldigt nöjd då trappen är nåt jag i många år gått och klurat på. Och sommaren bjöd på flera bra grillkvällar med goda vänner. Om det är nåt jag älskar så är det spontanträffar, och det har det faktiskt blivit i sommar. My door is always open.

Midsommar firades enligt tradition på Lövgård och jag tog Fatboyen ut, En kul händelse hände på vägen ut. När jag kommer till Hammarbykorset står två tjejer på varsin elscooter och dricker bubbel, de viftar och stoppar mig, vi åker alla ”elmoppar” så vi är kompisar. Vill du ha bubbel?

Ja men självklart 😂👍. Det blev en trevlig midsommar med många häst och jaktaktiviteter på godset 😂😂.

I slutet av Juni blev det en sväng till Sälen med Mari och barnen, en ny vän som behövde komma bort några dagar och det är faktiskt första gången jag är uppe på sommaren (tack för lånet Petra) .Jag fick även se flygplatsen även om den var stängd.

Från Sälens badplats

Sen årets spontanköp på telefon 😂🙈, ja jag såg en fotbollsmatta till Milian på marketplace och köpte sen allt ! En jävla massa fotbollströjor, halsdukar och bartillbehör, eller snarare en hel sportbar/mancave deluxe. 😂😂

Det var ”lite mer” än jag tänkt när det skulle hämtas och packas ned😂men med god hjälp av Jessica, Johan o Milian löste vi det även om både cabben och släpet var proppade.

Men jag såg det som en kul grej, jag har sålt det mesta (och det blev cash över) träffat många trevliga och glada människor som köpt billiga tröjor med sitt favoritlag, köpt bartillbehör, bardisk, brickor ,tavlor, tv, stereo mm. Alla köpare har uppfyllt en del av sina drömmar👍.Och jag har en hel del kul saker kvar.. Vinden kanske blir sportbar ? Men behöver jag en till ? Har ju redan Engelsk bar, Champagne/ Vinrum, Caribian Rumbar ute ??

Ett trevligt besök med spontana vänner till ett sommarvarmt Vinön blev det och lite konsert med den här fantastiska kvinnan.

Pernilla Andersson Dregen

I juli byggdes också sandlådan till Milian klart för lek.

En galen idé ? Eller en unik möjlighet❤️Vem fan bär upp en kaross från en gammal bil vw kitcar (kan diskuteras) på garagetaket och fyller den med 1,5 ton sand?? Bygger ratt mm. Det finns ett uttryck som jag lever efter. Du ångrar bara det du inte gjort. Och grannarna får lite att fundera på.

Varje gång han leker i den blir jag lycklig. Det har byggts mer saker då jag varit mycket hemma såsom en kärra till traktorn, en liten karibien bar av återvunnet material, en vägg vid baljan, en Wine closeth och ny belysning trädgården.

Så nöjd med ljus i en tidigare mörk trädgård.

Om man bygger så blir det stökigt i garaget med verktyg, sågar, färg och annat och en dag fick jag för mig att städa och ställde ut moppen. Den var det tydligen fler som var sugna på så dagen efter trodde jag att jag blivit än mer glömsk och undrade vart jag ställt den ?? Jag erkänner här och nu. DET VAR EN AV FÅ DÅLIGA AFFÄRER. IF försäkring har tjänat mest på den.. Sannolikt hade taxi varit billigare. Men den har gett goa minnen. 3 ut och 2 in.

I augusti blev det en sväng till Maria på Västkusten och Hamburgsund. Så kul och avkopplande.

Denna text från vägen hem vid Laddstop Mariestad.
På väg hem efter en fantastisk helg i Bohuslän🙏
Tekniken gick väl sådär på väg ned. Men strålande sol o hav gör hjärtat glad❤️
Jag har tagits tillbaka till min första ”sommarflirt” för 40 år sen i Fjällbacka (RIP Lotta), sist jag var i Hamburgsund var ca 25 år sen.
Fortfarande är den riktiga ”bykänslan” kvar där man hälsar på alla o skålar ihop.
Jag har i fem år ibland funderat på – Vad hade jag planerat den sommaren Abbe gick bort? Nu vet jag att en helg och boken/ historien får några sidor till. 🍷
Tack Maria för gästfriheten och 35 års vänskap❤️
Ha en fin kväll. 🍵

September var som vanligt fullbokad med herrmiddag o flera race med Felicia.

I höst fick jag en speciell fråga som krävde ett snabbt svar. Svaret var enkelt. Vill du åka båt till Sandhamn o käka lunch ?

Ja, nu var det ju ingen vanlig Nimbus, Princess eller annan sossebalja utan en Turbindriven båt.

Att glida på största båten in i Sandhamn är fett och sen se den rökfylla halva ön var en annan upplevelse..

Jättekul och lärorikt med trevliga möten och några minnen kom oxå tillbaka. Strax under 40 knop🙏 är ganska ok. Enda besvikelsen är att jag inte fick skjuta med kanonen…

Halloween firades på Nyköpingskontoret❤️och det är inte varje dag man blir haffad av en IS kvinna och en ”kopojke” eller får en stänkare av grannen i Beck. På natten blev jag idolförklarad av en full tonåring som tyckte jag ska va med i Pokémon eller om det var nån annan serie😂😂

Men det allra bästa 2021 hände ändå den sista helgen i November. Min älskade dotter o Johan gifte sig i Mosjö kyrka söder om Örebro. Att få köra dem och uppleva och bidra till deras dag är fantastikst. När sen Johan sjunger ”Millas” låt i kyrkan till Jessie är ett minne som sitter djupt.

Trevlig middag avslutades med efterfest på hotellet. (Jag har svart bälte i efterfest)

Den här killen gillar att hänga hos mig och det är en obetalbar förmån❤️och när man hittar en ”what we in sweden call a kick” i hans storlek så köper man såklart.

Rimstugan eller julhäng har inte hänt sen 2014 så nu var det dags, det blev nog en lugnare kväll än det brukar vara men med nya och gamla vänner blev det mysigt.

Sen körde vi på med julafton här också för första gången sen 2015. Det gick nog bättre än väntat känslomässigt.

Men kul att fira med hela familjen och många paket var det.❤️.

Boken då ? Förra året började jag på min ”historia” Sjösla vals, ingen biografi utan en blandning av biografi, fiction, känslor, politik, samhällstankar, kriminaldrama med likheter i verkligheten. Jag har grunden klar, 24 kapitel och ca 150 sidor är skrivna. Inget bråttom utan det är en kul avkoppling att skapa och skriva sin egen historia och jag skriver lite då och då när jag har tid och lust. Vem vet en dag är den kanske klar och blir julkalender?

Avslutningsvis så får jag ibland frågan om jag ”träffat nån ny” senast vid kyrkan på vigseln när Jessicas vän Sara åkte med mig (hahaha).. Ja, jag kanske är redo ? Jag är inte på dejtingsajter men Ni kan vara lugna, jag träffar människor och ibland händer det att de är väldigt trevliga och då kan det vara så att herrn är lite mer av ”sitt gamla jag” och jag har under året käkat middag med ”svensk kändis”, hotelfrukost med hollänsk elitryttare, bjudit ut väldigt trevlig Örebrodam men sen kanske gubben är väldigt kräsen, feg och bekväm samtidigt som det inte från andra sidan att jag inte heller var rätt gubbe för dem eller den form av relation de önskar. Men det är alltid ett positivt minne. En fråga som många borde ställa sig är, -vem fan skulle stå ut med mig ??? Och hur vill jag leva? Men vem vet, jag kanske redan träffat ”henne” fast vi själva inte fattat det än ? Eller så ses vi ikväll?, imorgon kanske jag flyttar till San Sebastian, Rio, Malmö eller Askersund ?? Det kommer en ny tid precis NU

Nu ska jag fira årets sista dag med lite tid i garaget faktiskt sen blir det bubbel med vänner ikväll.

Gott slut och en önskan om ett fantastiskt 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s