En fantastiskt helg ❤️kyla, värme, skratt,gråt och saker man inte bör göra😱😱😱tom jag skäms lite

Vissa dagar i livet sätter sig i hjärtat. Gårdagen var en sån dag.

I fredags kväll hade vi julbord på jobbet, det var trevligt men jag hade focus på morgondagen och åkte hem tidigt. Inget nattbad.

Min lördag❤️

Upp 8 och åkte mot Örebro vid halv nio.

Kia Stinger vid Mosjö kyrka

Första uppgift, hämta tårtor och lämna vid restaurangen. När jag kommer ut på parkeringen har någon sandat nåt överjävligt ??? så vagnen hoppar o studsar på asfalten så jag var livrädd att de skulle skadas🙈.

Men allt gick lugnt o bra och alla tårtor var hela vid ankomst. Därefter ett snabbt besök på Mariebergs köpcentrum och köpa ny kavaj och nya skor ,klädsel redo för kvällen👍 Spolade av bilen och åkte o kollade kyrkan sen lunch med brudparet hos Johans föräldrar.

Efter det var det dags för fotosession.

Att fota i minusgrader och blåst i 1,5 timme är en erfarenhet . Jag agerade filthållare och att hålla bilen varm 😂. Ny titel på CVt.

Nu började också vigseln närma sig (16:00. ) Tjugo i tre lämnar jag Jessie o Johan vid kyrkan och åker jag mot stan och hotellet. Jag ringer en vän till Jessica på vägen o berättar. Jag är vid hotellet strax före tre, ska bara checka in rum o en svit, kasta in väskor o byta om så vi åker ca kvart/ tjugo över.

Jag ställer mig bokstavligen utanför entrén och lastar ur tre väskor, kavaj, champagne mm. In i entrén i rask takt och möts av 40-50 personer?

Alla står i kö till incheck !!!!!!!!

Panik ? Nää.. Jag går förbi alla och känner blickarna🙈🙈🥷. Går fram till mannen som står längst fram och ska checka in o berättar läget. Han hade såklart förståelse så jag fick gå emellan. Tack !🙏🙏🙏🙏 Men jag anar vad de i kön tänkte 😂🥷😡

Upp o duschen hoppades.. Ombyte, in med väskorna till Jessie o Johan svit o ner i hissen. I foajén står kön kvar och en drös med bröllopsgäster, kram o hej alla och sen mot kyrkan.

Trevlig färd och vi är i ”god tid” vid kyrkan igen👍 Redan när jag går in kommer tankarna jag varit livrädd för. Jag hälsar på alla o går och sätter mig på rad 1. Det är 10 minuter kvar och jag förbereder Milian (och mig ) genom att gå i gången.

Sen sätter jag mig och nu kommer saknaden så in i helvete rent ut sagt. Tårarna kommer 😩.Eller det är inte bara saknaden utan mer varför är livet så hårt ?? Det var två saker Milla borde fått uppleva och Milian var det ena och se Jessica gifta sig var det andra❤️🥲❤️🥲

Efter ett tag kommer tanken.. jag kan inte storgråta och gå ut ! Men det lugnar sig när prästen gjort nåt jag aldrig varit med om förut . Vi repade psalmerna 🤪, jättebra grej. När Jessica o Johan kommer in i gången med Milian mellan så går det riktigt bra. Och när Milian vänder sig vid altaret och kommer till mitt knä så blir det varmt i hjärtat.

Prästen talar, psalm och sen är det dags för solosång.

Strax efter att de bestämt om bröllop så frågade Johan Jessica och sen mig en sak…

På Millas begravning sjöng Jocke och Mia Utan dina andetag av Kent.( Millas favorit låt) Och nu ville han sjunga den till Jessica och samtidigt ha med Camilla på ett sätt❤️❤️Om det kändes ok för oss ?

Jag var orolig för hur jag skulle reagera under sången ? Men också för Johans skull som inte sjungit för andra förut. Jag skulle aldrig ens tänka tanken att sjunga på mitt bröllop 😂. Men han gjorde det med bravur och jag var både stolt, glad och rörd över allas reaktioner som blev överraskade❤️

Nu var all oro över i kyrkan och allt kändes väldigt bra🙏❤️

Jag säger ofta att det är en förmån att få skjutsa ex studenter eller brudpar. Att få va med sin dotter denna dag är fantastiskt. Mot supén och champagne👍

Såklart skall det hållas tal och jag har gråtit varje gång jag skrivit det så jag säkrade upp med PowerPoint men även det gick 99% bra. Tror andra hade tårarna närmare.

Trevligt med middag, tal och bus. Fem timmar senare stuvades det in 25 kvarvarande personer i bilar o några taxis o mot hotellet. Om det är nånting jag kan så är det efterfest och när min dotter gifter sig ska vi ha mysigt.

Fröken i baren såg först lite frågande ut när jag ber om cirka 25 glas och flaskor o hinkar till det 😂🥂 Efter ett tag förstod de konceptet🍾🍾🍾🍾

Det blev en väldigt trevlig avslutning på en fantastiskt dag❤️🙏

Gemensam ”lite trötta”frukost imorse sen en lugn dag i Örebro med brudparet

Kram från en tacksam trött man❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s