-Mannen du kan bli en Pokémon 🤟🏼😜

Ligger i divanen och summerar ett ganska händelserikt dygn🙏. Jag avslutade en hektiskt vecka på jobbet med att glida tyst mot Nyköping i strålande sol. Sörmland är vackert på hösten, jag fick dock stanna för att släppa över 5 rådjur över vägen🙏.

In på hotellet, snabb fika, dusch sen sminka (inte enkelt för nån som aldrig sminkat sig själv) på och ombyte. Jag försöker smita ut från hotellet utan dra till mig uppmärksamhet.

Tog bilen till Rådeks Nyköpingskontor, parkerar o har med lite material i en stor påse några flaskor bubbel mm.Tar hissen upp och undrar om de redan börjat eller ? Det jag inte vet är att ett gäng snyggingar samtidigt tryckt på hissen hit från vårt kontor… När dörren öppnas möts jag av ett VRÅÅÅÅL 😱😱😱. Kvällen börjar bra😂😂Sminket funkade nog…

Jag hade en mycket trevlig kväll där alla verkligen fått till dräkterna, det är inte varje dag men gillar att bli kidnappad av en ISIS kvinna ❤️och en svensk bonnpöjk😂

Kvällen bjöd på nya bekanta god mat o dryck, bra häng och en väldigt spännande, kul och varierande femkamp och ibland har man tur att hamna i rätt lag🙏. Vi vann så därför var det extra kul😂😂. när gren fem är poesi så förstår Ni 😍.Eller så kan det vara så att två med tävlingssinne hamnade i samma lag?😂❤️

Efter att det otäcka kalaset med en del bus avslutas på kontoret så var vi tre tappra som gled ner på stan. Jag var fortfarande sminkad o med hatt😂😂 (sminket under hatten såg för jä..t ut) så kunde inte ta av den😂 Barbesök o shuffleboard , återigen blev det spännande och när vi blev ”utslängda stod det 1-1👍🙏

Såklart var nån hungrig så snett över gatan o in för världens snabbaste nattkebab ! Jag har aldrig någonsin blivit så överraskad över hur snabbt de serverade🤪.

Vi kommer in tre personer, Lollo beställer tallrik, Jimmy pizza och jag en sallad. Lollo har fått sin innan jag satt mig, min kommer direkt efter och 20 sekunder senare en pizza !!! Va fan gör Ni Vi har varit här inne i max fyra minuter 😂😂.

När vi var mätta i magen, gett gonattkram till Lollo o Jimmy o jag går mot kontoret så möter vi två grabbar som kommer fram -fan va cool hatt ! Får man prova ? -Javisst👍. Han testar och säger typ tack, fränt, du kan ju vara med i Pokémon 😂😂Vad svarar man på det ?😎😎Det var positivt menat så 👍

Idag har jag tänkt mycket på en person som betyder väldigt mycket för mig❤️❤️ Och sen har utebelysningar börjat åka upp. Det är mycket skönare att sätta upp dem nu än när det snöar vågrätt. Milians saddlåda fick lite ljus oxå, dock bara test,fortsätter imorgon. Trevlig kväll🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s