Osannolika möten i en hiss🙏

För nĂ„gra Ă„r sen hamnade jag i en vĂ€ldigt speciell och helt osannolik situation som vi alla tre kom överens om att den inte hĂ€nt❀❀

I onsdag och torsdag hĂ€nde tvĂ„ nya roliga hisshĂ€ndelser. Jag har varit pĂ„ utbildning med jobbet pĂ„ Steam i VĂ€sterĂ„s. Ett för övrigt vĂ€ldigt trevligt stĂ€lle. PĂ„ eftermiddagsfikat stĂ„r jag och pratar med bĂ€sta Monika lite sjĂ€lva i trappen. Helt plötsligt ser vi en kvinna stĂ„ och vinka i hissen med glasvĂ€gg mot oss👍och artig som man Ă€r sĂ„ vinkar jag tillbaka.

Älskar denna vĂ„ningsvisare

Monkan frĂ„gar frĂ„gande..-Ă€r det nĂ„n av oss eller nĂ„n du kĂ€nner ? NÀÀeee (som kungen typ), tror inte det ? Men ville vara artig. NĂ€r vi fem minuter senare Ă€r tillbaka i lokalen ser jag ett mess pĂ„ min telefon. Hej Lotta hĂ€r kĂ€nde du igen mig ? DĂ„ ser jag ju😂👍. SĂ„ det blev en snabb dejt nĂ„n timme senare. Fantastiskt kul o trevligt att ses efter typ 30 Ă„r. Vi mĂ„ste nog sy ihop en trĂ€ff med hela ”tjejligan” nĂ„n gĂ„ng

PĂ„ kvĂ€llen hade vi trevlig middag och jag sĂ„g till att faktiskt skĂ„la med alla 80 dĂ„ jag hann med en bordskĂ„l pĂ„ alla borden 👍

Sen var det dags för lite livemusik.. Efter att dansat 1,5 timme kanske kÀnde jag mig rÀtt nöjd, jag brukar vara en. av dem som ofta ser till att vÄra sammankomster avslutas och att ingen blir kvar nÀr ljuset tÀnds.

För snart ett Ă„r sen förlorade vi vĂ„r kollega Per. Vi var utifrĂ„n sett ganska olika men vi hade motorintresset gemensamt och Ă€ven om Per inte syntes o hördes och tjoar med alla pĂ„ samma sĂ€tt som jag sĂ„ var han ofta med och sĂ„g till att stĂ€nga de etablissemang vi besökt.🙏

Det kĂ€ndes pĂ„ kvĂ€llen inte som förut och jag kom pĂ„ efter en stund vad det var. SĂ„ jag gick nog nĂ€stan först frĂ„n dansen. Åkte upp till skybaren o tog en öl för Per.

PĂ„ torsdag kvĂ€llen upprepades proceduren med tidigt avslut efter middagen med ett besök pĂ„ skybaren men fick jag dela skĂ„len för Per med tre trevliga damer som jag Ă„kte hissen upp till rummet pĂ„ 17:e med tidigare pĂ„ kvĂ€llen och nĂ€r vi insĂ„g att vi bodde vĂ€gg i vĂ€gg sĂ„ fick det bli en ”drinkdejt” 22:30đŸŸ.

Idag har jag fikat ute, grÀvt klart kabel till utebelysning i trÀdgÄrden , klippt löv sÄ maskarna fÄr nÄt att Àta, tagit bort blommor ute o köpt o

satt ljung, Sen fixa grav sĂ„ vĂ„ra Ă€nglar har det fint❀

Allt klart o belysning pĂ„. Det avslutas med lite balja. Trevlig kvĂ€ll â€ïžđŸ„‚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s