13 års galen kärlek 😎

Den 10/10 2008 hade Albert opererats och vi låg inne ca två veckor. Det hindrade tydligen inte mig från att köpa ett projekt på telefon o få den levererad till mitt garage. (ja priset var nog rätt)

Jag förstår om många undrade vad jag höll på med då det redan stod ett halvfärdigt projekt i garaget.

Jag minns inte helt men tanken /dealen med Milla❤️var att Fierossan skulle bli klar först innan jag började med 308:an. Jag minns fortfarande känslan när jag åkte hem o öppnade paketet o såg skicket. Det var jag redan förberedd på men strömlinjeformen och utseendet har jag älskat sen Magnum på 80 talet och sen jag hade turen att träffa en tjej i Italien 1984 som hade en. Jävlar vad jag limmade och det slutade bra👌👌Jag fick köra den❤️❤️en riktig Ferrari 308 GTB wow!

Nu är detta inget original utan en kitcar som man har råd att åka i.

Tillbaka till öppnandet, det var med mycket delar som direkt såldes. Motorn var kass så direkt gjordes en beställning hos Trendab på nybygge enligt viss spec.

När den var klar och även monterats i Örebro hos en specialist på Fieros så frågade han, den går väldigt bra, vad är gjort ? Jag svarade med det svar jag fick av motorexpert Johan. Det är gjort ALLT😂Det betyder att den ska bli ganska likt en orginal Ferrari 308 i prestanda.

2010 var Fierossan klar o byttes mot en Mazda MX5 (cab) och denna började få lite kärlek.

Det har inte gått fort men det har väl aldrig varit meningen egentligen. 2011-2013 flöt det på i lagom takt som avkoppling när tid o lust fanns. Då den inte var klar så gjorde suget att ha nåt att åka i att det kom en del affärer emellan och denna fick vänta lite då och då.

När Camilla fick bröstcancern 2013 så blev det definitivt paus men ändå var det en ventil att bara gå ned i garaget o sitta i den eller fundera lite.,

Sen dess har mycket hänt i livet och den kommer alltid sist på listan. Men den finns alltid i tanken och det är många idéer om utseende eller annat som ändrats under åren. Exempelvis färg, från start har nog tanken varit röd metallic o svart som fortfarande är rätt mode. Men jag är också inne på svart eller vitt ?

Men det viktiga är kanske inte att den ska bli klar? Det kanske är meningen med vissa projekt att de är just pågående. Men jag skulle vilja ha den körbar och fortsätta därifrån.

Kärleken till en hobbysak är svår att beskriva eller förstå.Jag vet bara att jag blir glad varje gång jag backar ut den i solen och funderar på nån lösning eller bara lyssnar på ljudet av en 3.4 liters V6 med bra snurr ❤️😂

Uppskatta livet och att du har nån/ nåt att bry dig om❤️

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s