Hur man vänder ett kaos till succé 🤗

När man funderar på jobbet 02.00 och inte kan sova måste nåt göras! Oavsett hur så måste man ta tag i problemet. Men som vanligt lite historik från 9-11/4 som tydligt visar att kaoset kan vändas eller tvärtom..😂

En fantastisk förmiddag💥och observera att jag inte köpte nån bil dessa dagar detta år (men nån vecka senare kanske).

2016 Så köpte jag denna när vi väntade på transport hem från Karolinska. Ett galet impulsköp i glädjen efter att Abbes operation gått bra.

Dagen efter var det full fart…som följdes av..

Då var tillvaron ganska stökig då jag försökte skapa en ny tillvaro. Jag tyckte nog själv det gick ganska bra även om saknaden av min ängel kom ofta😣❤

2017 Hade väl omstarten börjat kan man väl säga.. Leksaken togs fram igen.

Men det kommer saker som påminner och man sjunker lite igen. Bara att klättra upp igen.

2019 Sätt jag och väntade på Moskvas flygplats och lyckades via mess igen köpa en tredje Mini på dagen tre år efter den första. Är det en tradition då?😉

Sen kom 2020…och Covid…

Nu har det gått ett år och vi har kämpat på. Att bo själv och jobba hemma är bra kanske några dagar i veckan. Men månad efter månad får effekter. Det är inte mysigt att hela matbordet är fullt i jobb.

Tisdag o Onsdag var riktigt röriga dagar. Natten till Torsdagen var jag fortfarande vaken 02.00 och det kändes som att jag skiter i detta och gör nåt helt annat i livet. Men efter några timmars sömn så kom problemlösaren tillbaka. Det skrevs en lång to do lista på ”stökjobb” att fixa och sen justerad planering på det jag ska göra närmsta månaden… Jag började också klura på några projekt med fysiskt arbete hemma i helgen. Och jag beställde en ny batteribil med ännu mer räckvidd och dragkrok👍Och ett långt telefonsamtal på kvällen med hopp om sol snart så hade jag skapat positiv energi igen❤❤

Sen var det bara att börja pricka av på listan och sen gick det i en himla fart i två dygn.

Fredag em hämtade jag släpet o tog en fika. Sen fortsatte jag med att bygga ett traktorsläp av nästan bara återvunna saker. Där är lite kvar men det mesta var klart.

På lördag morgon sken solen så jag var tidigt ute. Det var kanske inte helt smart för det var tydligen kallt på natten och jag gjorde en duktig volt på det isbelagda garagetaket😎. Lite kort vila sen stod jag först i kön till bygghandeln.

Fika på balkongen med familjen i huset sen blev det att börja bygga bollhav/sandlåda. Efter att kört benhårt en hel dag så börjar man se åt vilket håll det lutar. Mycket småfix är kvar men vänta bara..Kreativ lekbil/U bil/boll bil…

I bara farten så hade även virke köpts och tagits fram till en bar/bad vägg och en udda och personlig utebar 🤗Invigning i sommar är förhoppningen.

När jag ändå är i farten så började söndagen med att riva ur alldeles för många köksskåp🙄🙄. Men städ, slänga och strukturera om är skönt.

Så även när allt känns omöjligt och kasst så kan det vändas. Omvänt så kan allt falla när det är flyter.. Så uppskatta om det flyter på. Köpa, sälja eller bygga nåt kan också funka🤣🤣

Kram o trevligt kväll.❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s