5 Ă„r och snart kan vi kramas💖

För tio Är sen fick jag skjuts (i en bil vi köpte nÄgra Är senare) till Linköping och hÀmtade en ett Är gammal Kia Carnival. Den som vi tre Är senare blev pÄkörda av en stadsbuss med  men tack vare en sÀker bil klarade vi oss mirakulöst.

För sex Är sen gjorde jag en intervju för tidningen i mitt garage om den positiva nyheten att Drift All stars skulle avgöras i Eskilstuna. Det Àr lite spÀnnande för idag hade jag ett samtal om att Äteruppliva en annan gammal idé /event inom motorsport. Men det Àr vÀldigt skumt att inte veta om det skall göras inför 0 eller 5000 personer ? Men det Àr livet.. Vi vet inte vad som hÀnder.

Sen flög vi till Basel och hade trevligt., ja det Àr oxton pÄ bilden.

För fem Ă„r sen sa vi farvĂ€l till Milla i kyrkan 💖💖.

För ett Är sen togs den hÀr bilden.

Nu har det gĂ„tt ett Ă„r till och han ligger inte stillđŸ€ŁđŸ’–

Mycket har hÀnt och jag har ÀndÄ försökt uppskatta att leva. Vad Àr leva ? Bra frÄga? Jag har nog omvÀrderat en hel del och tar livet mer pÄ volley och gör det jag vill göra nu om jag kan.

Just nu handlar det mest om att hĂ„lla sig undan och jobba hemma och skriva lite kriminalhistoriađŸ€— SĂ„ det Ă€r vĂ€ldigt svĂ„rt att leva nu och trĂ€ffa mĂ€nniskor. Men en dag kan vi förhoppningsvis leva lite mer normalt och.

DĂ„ skall jag spontanresa, trĂ€ffa vĂ€nner, trĂ€ffa nya mĂ€nniskor, ha dagfest, Ă„ka till Stockholm och ta ett glas vin, flyga till Paris och ta ett till, göra nya galenskaper och kramas💖💖💖

Ha en trevlig helg, nya saker hĂ€nder.. 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s