Underbar lördag med nya tänk❤️

Jag vaknade till ”en vanlig tråklördag” i Covidtid. Käkade frukost o åkte o handlade fikabröd, lite bakprylar samt lite smågranar o en en(träd) för att dölja inplastningen på altanen.

När jag kom hem o var klar med plantering mm så messade F om jag ville ha lunchbesök? Självklart ville jag det ! Så först myslunch med bästa med mycket prat om en spännande händelse o framtid..

Sen lite baktest av nyttigt matbröd!

Ja, jag vet vad Ni tänker. Milla bakade inte matbröd ofta, och definitivt inte jag, möjligen att jag bankade ut degen de få gånger det gjordes matbröd😁. Jag såg inte det komma heller men igår hände en grej så…nångång ska det väl ske? . Våga tänka utanför boxen är ju min grej.😁

Och till min förvåning så blev det bra. Känslan att smaka på ett varmt bröd med lite smör och ost på och DET BLEV JÄTTEGOTT!  Nu blir det en ny vana. Här ska bakas!

Sen blev det att fixa klart ”slaktrummet” för Covidfika på eftermiddagen. Man får ju vissa tankar på filmer när man plastar in ett rum😁🔪

Även här får man tänka utanför boxen och göra det då mysigt det går och använda de hjälpmedel som finns för att anpassa till jul 2020.

Och jag tycker själv att det blev helt ok med lite ljus och annat när det mörknar.

Efter en mysig fika så ville Milians föräldrar spela padel så vi hade morfartid i ett par timmar. ❤️Att se den här killens framsteg dagligen är en stor förmån🙏🙏🙏. Och det är väldigt mysigt att prata om livet i soffan.

Det blev en mycket bättre lördag än jag tänkte imorse..

Livet är nu❤️.

Imorgon är det Lucia och jag tänker tillbaka på hur det var på ”min tid”. Om man ska vara snäll så var det inte bättre förr.. Och vad som hände de nätterna ska inte återges i text…. Det var i allafall inte händelsefattigt… 🥃🍾💞👮🕺🗣️🍻🚔

Trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s