Ensamhet, köp galen o champagnediet😁

December Ă€r sen 2015 inte min mĂ„nad. Det finns fortfarande för mĂ„nga minnen. Att dĂ„ sitta hemma och uggla pga den hĂ€r jĂ€vla pandemin gör det ju inte lĂ€ttare. JAG VILL LEVA NU! Och jag saknar vĂ€ldigt mĂ„nga vĂ€nner nu❀❀❀

Men men bara att se framÄt och dÄ jÀvlar!

Idag har jag lyssnat pĂ„ skattenyheter heter hela dagen, nja.. Jag har jobbat lite samtidigt😁Det kan ju lĂ„ta skönt att ligga i soffan och lyssna.. Nja.. Jag saknar allt kollegor, direkta frĂ„gorna, de kreativa o ibland lustiga inlĂ€ggen osv.. Socialt umgĂ€nge Ă€r viktigt.

Sen var jag nere och skulle laga en kökslucka och fick mysig hjĂ€lp av Milian❀Det Ă€r en sĂ„ förmĂ„n att ha honom i samma hus och se utvecklingen och bygga relationen🙏🙏.

IkvĂ€ll skulle jag Ă„ka o köpa 8 smĂ„ trĂ€skruv som sĂ„klart var slut hemma i garaget. K-rauta hade tre bilar pĂ„ parkeringen , en var min, en var en gammal kund o en till. Som vanligt sĂ„ kom jag inte ut med det jag skulle utan det blev en gasolvĂ€rmare pĂ„ 10 kw😁👊ocksĂ„…

Bra att ha pÄ altanen om den hÀr skiten hÄller pÄ hela vintern..

Sen blev det spontan biffwok i pilsner.

NĂ€r den var klar (och för stark) blev det dags att testa den nya Rose Champagnen Bonnet Ponson Rose Extra Brut jag bestĂ€llt frĂ„n bolaget.(finns till Er med) Det Ă€r ju inte samma sak att dricka utan sĂ€llskap men jag mĂ„ste ju smaka. Och grytan Ă€r ganska nyttig sĂ„ det Ă€r champagnediet👊

Vad hÀnder i helgen dÄ? Lyder vÀl Steffes rÄd och kanske slÀpar mig ner i garaget..

Ha en trevlig kvÀll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s