Idag kom flytet, bara att följa med🙏

TÀnk vad mycket lite sol och rÀtt instÀllning kan göra, och nÀr energin kommer Àr det bara att följa med och hÄlla i sig.

Uggla skrev sÄ hÀr i Vittring

Frukost efter lugn men trevlig Corona safe 25 Ă„rs dag igĂ„r dĂ€r jag fick se var Du gamla du fria skrevs. đŸ€˜TĂ€nkt att den skrevs vid en sjö utanför Kohlswa 😁. HemĂ„t i höstsolen🌞🌞🌞

Fm fika pĂ„ altanen med ”huset” direkt nĂ€r jag kom hem. Sen var det dĂ€ckbyte pĂ„ Jessica o Johans bilar.

Direkt efter det skjutsade jag hem en blek kille o stÀllde in slÀpet för vintern.

Hem igen och röja av altanen och ivÀg till Ätervinningen med skrÀp, glas, tidningar, kartonger mm

SÄ skönt att fÄ en ren altan igen. Vi har fÄtt en ny biltvÀtt vid golfbanan 300 meter frÄn mig sÄ den invigdes ocksÄ.

Direkt in i garaget o stÀda ur. Och dÀrefter lite lamp o tv fix i baren.

Jag gillar min steampunk lampa och mitt motorbord.

Min farmor o farfars gamla radio fÄr hedersplats.

Lite mat stod o puttrade samtidigt

FrĂ„ga inte om vad eller recept! NĂ€rproducerade grytbitar frĂ„n Rekarne kött 👍och div rotfrukter mm (töm kylen innan de gĂ„r ut sjĂ€lva).

Mitt försök till livsförrĂ€ndring har gĂ„tt segt ett tag i höst. Jag ligger bara nĂ„t kilo efter budget men jag vill ju mer och fortare som vanligt 😁. SĂ„ idag drog jag igĂ„ng fas 2.

Innan jag jag la mig i baljan sĂ„ gjorde jag nĂ„t jag vĂ€ntat pĂ„ lĂ€nge. För flera Ă„r sen fick jag en vĂ€rldskarta av Jessica dĂ€r man skrapar de lĂ€nder man besökt. En vĂ€ldigt bra present som jag verkligen uppskattat. â€ïžđŸ™

Jag har inte kunnat bestĂ€mma vilken ram och var den skulle sitta…. Men ikvĂ€ll Ă„kte den upp! Äntligen! â€ïžâ€ïžđŸ™HĂ€r kan jag sitta och leka med Milian sen och berĂ€tta vart skeppet Ă„ker i vĂ€rlden och sen sĂ€ga. – dĂ€r var morfar full eller gjorde nĂ„t dumt alternativt köpte nĂ„n bil eller flygplan 😁😁.

Den sitter i reserummet och kommer bĂ„de vara ett minne men ocksĂ„ en bucketlist pĂ„ samma gĂ„ng.👍. IgĂ„r kvĂ€ll lade jag till en resa som nog fĂ„r vĂ€nta 10 Ă„r kanske.. Jag fĂ„r nog bli pensionĂ€r innan jag kommer uppskatta den pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. Transibiriska jĂ€rnvĂ€gen! Med extra allt😁👊.

SÄ en hÀndelserik dag blev det.

FÄr du energi? HÄll i dig och gör allt du kan!

Vad Àr det bÀsta för att leva lÀnge?

Andas sĂ„ lĂ€nge du kanđŸ€—.

Kram o gokvÀll.

❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s