Njuter av analogt naken test för CovidđŸ˜·đŸ·

StÀd kvÀll kan ju lÄta trist men det beror ju pÄ vad man stÀdar och hur det blir? Jag hÄller pÄ och stÀdar av efter lite fix i gÀstrummet (Abbes) som Àntligen fick alla hÄl igenspacklade och lite annan fÀrg pÄ vÀggen. Före/ under..

Och efter.. Nja det fattas lite fondvĂ€gg och lite bygga en ”kul idĂ©” men snart sĂ„.

Nu blir det ett gĂ€st/rese/ lekrum och det Ă„ker upp TVÅ tavlor. Inga fler nya hĂ„l😁.

I eftermiddag har jag stĂ€llt ut Snowie och stĂ€dat garaget,testat lite julbelysning pĂ„ ”sandlĂ„dan” tvĂ€ttat och dammsugit, lastat till Ă„tervinning mm

Det Àr ju rÀtt skönt nÀr man ser resultat.

Nu satte jag mig och gör ett analogt Covid testđŸ€˜. Det luktar svett och ölen Ă€r god sĂ„ jag har hopp🙏.

I bastun och baljan kan man tÀnka över livet i lugn och ro.

I tisdags var jag en snabbis till Örebro och dĂ„ blev jag pĂ„mind om att jag för exakt pĂ„ dagen sju Ă„r senare var tillbaka pĂ„ samma plats . I tisdags köpte jag dock ingen bil utan bara tankade.

Men det blev en extremt bra affĂ€r, vi Ă„kte nov-juni och dubblade pengarnađŸ˜đŸ˜đŸ˜đŸ€˜.

I dag lÀste jag vad jag skrev i bloggen 2017 hur det var 2015.

Med det perspektivet för mig sĂ„ Ă€r ju Covid inte mycket att gnĂ€lla över egentligen . Jag lever! Jag har klarat mig.. Ok, det Ă€r trĂ„kigt att det inte hĂ€nder saker och jag kan försöka leva som förut men… Men jag har respekt för alla de som drabbats och tĂ€nker pĂ„ hur jag agerar. Det som Ă€r bra Ă€r ju att det blir mycket fixat hemma.

I veckan fyllde min svĂ€gerska 50 och vi fick fira digitalt. SĂ„ Milla fick rĂ€tt Ă€ven dĂ€r, det blir annorlunda… Ă€ven om det inte var medvetet.

Jag lĂ€ste ocksĂ„ tillbaka vad jag gjorde 2017❀❀

Det var en vĂ€ldigt annorlunda tid med mycket sorg och saknad men ocksĂ„ en tid det hĂ€nde mycket som Ă€r viktigt i mitt liv❀❀❀❀

SĂ„ med det i bakhuvudet försöker jag se framĂ„t och uppskatta det jag upplevt, upplever och ser fram emot att uppleva đŸ™â€ïž.

Trevlig kvÀll frÄn 80 plus.

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag bÄde hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lÀmnade oss. Jag kommer hÀr försöka berÀtta min historia om hur det varit att leva, hur det Àr nu, alla frÄgor, ensamhet, nya vÀnner, relationen till gamla vÀnner mm mm LikasÄ aktuella tankar om livet och vÀrlden vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s