Ikväll har jag efter fem år läst talen från min 50 års fest….🙏.

Dagen inleddes med att ta ett Covid test. De skötte det väldigt effektivt och proffisionelt. Det slog mig när jag läste fejjan i kön att nu delar ju alla ”vi måste skärpa oss” ! Jag tänker mer så att detta måste ju ske nu för att alla INTE TÄNKTE för en månad sen och framåt… Råden har ju varit i praktiken samma sen i mars. Så gör om och gör rätt! Jag fortsätter som förut.. Sprita, ingen aw, en vän, mycket hemma, håll avstånd osv. Skittråkigt (ja, jag har ju enklare då jag lever själv även om det är tråkigt) men men…

Bättre än att sen ligga några trappor upp och få hjälp att andas..eller inte andas alls..

På förmiddagen gjorde jag en sak jag tänkt på ett tag och det är nog ett bevis på att åren gått…  Till Abbes begravning hade jag satt upp en digital fotoram med foton på Camilla o Albert. Den är på och mer o mer sällan och känns mer jobbig att ha på. Idag fyller jag på med andra bilder. Den är från och med nu för livet och Abbe o Milla är såklart alltid en del av det.❤️❤️❤️.

Jag har fortsatt med total röjning och det är sååå skönt. Från NU skall det bara finnas saker som ska användas i våningen i närtid/ livet. Några få saker av minneskaraktär och nån ljudanläggning sparas på vinden. Men de är få😂

.. Resten slängs eller säljs.. Och det är så skönt! Nu är t. ex alla skarvsladdar i samma låda🙏

JA! DET ÄR MÅNGA FÖRGRENINGAR.

I rensningen så hittade jag ett kuvert jag inte öppnat sen 5 år. Det är talen sen min 50 års fest. Jag har inte orkat för minnet är för starkt.

Men nu gjorde jag det! Och jag läste alla. Det var inte helt lätt nu heller men det gick😥. Och det var nog bra för jag minns ju inget av dem då min hjärna då var nån annanstans då. Tack o bock🙏❤️

Det var dock några bilder som jag inte förstod? På en bild hade nån klippt bort en snygg tjej som jag vet var med på en trampbåt o sen klippt in en tjej jag nobbat? (Lena). Och den här vet i fan var o när den togs? Trodde först Kajsa hade färgat håret😂😂.

Jag känner igen min T shirt.. Resten är nog fake news😂😂.

Jag får nog göra lite källkontroll?

Ha en fin kväll från ”städ gubben”..

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s