Svårt att skriva bok om mina känslor för 5 år sen❤️😥

Det är både svårt och kul att försöka skriva nåt bokliknande😁. Men det känns bra samtidigt. Jag inser att det jag/ vi varit med om är speciellt men inte unikt. Men jag ska nog ändå försöka sätta ord på det i samlad form även om det blir i en fiktiv parallell värld samtidigt. Ikväll har jag skrivit ett kapitel om det som hände mig för 5 år sen spetsat med massa annat 🚔.

50 års fest för mig🍾🏁. Jag skulle leva, finnas för och med Milla, samma med Abbe och Jessica såklart Samtidigt som jag var livrädd för att förlora min älskade samtidigt som jag visste att hon kommer må skit på slutet. Och jag kände mig extremt ensam och ledsen i min bubbla.

En gång i tiden funderade jag på skådespelaryrket. En då ny i branschen varnade mig. Tack. Men jag har spelat en roll i fem månader eller hur man ska uttrycka det.

Det är klurigt men samtidigt skönt att koppla ihop det med en kriminell story även om den också har spår av mina erfarenheter och den kommer såklart delvis utspela sig på platser jag besökt. Allt kan ju inte vara hittepåplatser..

Så några kommer kanske känna igen fragment av händelser även om det mesta är ändrat, anpassat, överdrivet eller nedtonat. INGET där andra än Milla och Albert varit med kommer återges med verkligheten överensstämmande så Ni kan inte bli anklagade för mord eller bedrägeriförsök 😁😁.

Ha en fin söndag 🌞❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s