Besök av Milla❤️ o visat leg på bolaget😁.

Imorse hade jag en väldigt konstig känsla eller tanke. Jag gick runt och vattnade blommor och då kommer tanken på Milla. Inte saknad eller ilska över cancern ”som vanligt”. Utan mer – tänk om hon kunde besöka oss bara en stund och se att Vi har det bra. Att det är nystädat idag, att jag har fler blommor än nånsin, att jag försöker leva, att jag försöker ta hand om min kropp bättre, att Jessica o Johan har världens bästa unge❤️ osv…

Jag vet såklart inte vad det betyder men det kändes ändå bra på nåt vis🙏

Ikväll hade vi en kick off på jobbet med Covid anpassning. Dvs middag o bowling. Det har varit rätt mycket denna vecka också o jag ska på bus imorgon så jag lämnade wo på bowling och gled ljudlöst hemåt i den varma höstkvällen🛵

Nu till dagens chock! Bolaget har nog nån funktion att slumpmässigt kolla leg😁 Tänk att jag får göra det första gången efter 37 år 😁😁😁

Nu testar jag ett spontanköp…

Den är väl sådär om jag ska vara ärlig, men den rinner ner🤘.

Ha en fin helg🌞och glöm inte att leva..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s