Leva är att göra 🙏

Den här tiden på året är ”restid” i min värld. Så även denna fantastiska helg🙏❤️. Och ibland är det bra att anpassa sig efter sin rygg..

2012 Skulle jag nånstans? (amarilllo t shirten var tydligen med? .

2014 Var jag och Milla med vänner i Budapest på trevlig weekendtrip. ❤️🙏. Och dröm om min förvåning när vi fick se detta! Så coolt..

2016 Kom jag hem från Tyskland (tack o lov) och packade om för Amsterdam.

2017 Fantastiska dagar i Rom med bästa vän.

Hur blev det då i år? Jo till Arvika😁😁. Det kan ju låta sådär men blev massa fantastiska upplevelser. Att leva är att göra saker och träffa människor.

För att inte sitta för länge i bilen så delades turen upp. 1 date på Örebro kontoret och träffa An1 med familjen 🙏❤️. svårt att missa var det ligger.

Sen gå ett kvarter till Paolo och bli bjuden på födelsedagslunch med andra vänner. TACK

Efter det lite shopping till Milian och sen mot Karlstad och besök hos Kajsa.

Tänk att jag på en eftermiddag och kväll träffat så många vänner jag känt fruktansvärt länge.. Det firades med bubbel o Rom och mycket prat.

Upp tidigt lördag morgon vid klarälven.

o etapp tre mot Arvika o Crosskart med Felicia. En helg med höga krav, glädje, besvikelse och jävlar anamma och ladda om igen.

Men däremellan hände massa kul. På lördag kvällen gjorde jag nåt dumt🙃🤔

I depå grannens tält så klättrade jag i och provsatte en av de snabbaste 650 crosskartarna. Och tyvärr så fick jag plats och satt jättebra och Felicia grämde sig för att hon glömde fota och skicka till Jessica 😋. Tyvärr så hände nåt i dagens final så vi skjuter nog lite på test… Glöm inte.. Man ångrar bara det man inte gjort.

Imorse på hotellet blev vi minst sagt positivt överraskade. Jag hade väl inga enorma krav på ett mindre Nordic Choice hotel i Arvika. Men så fel jag hade! Frukosten öppnade egentligen 08:00 och vi skulle få en Frukost påse. Killen i baren säger igår kväll att, när kommer Ni? Vårt svar – Ca halv åtta? – Då är det mesta framme. Jag fixar frukost imorgon. Kanon.

Vi kommer ned och nästan allt är framme..En jättefin buffé 🕺Killen hälsar välkomna och säger bacon o bröd kommer strax. Jag får den bästa scramble egg jag nånsin käkat! Han toppar med varma frallor!! Jag är kräsen på service men här blev det full pott 🙏🙏🙏.

Så med en sån bra start på dagen blir det såklart bra. Det slutade med en B final.

Jag passade på att ta en snabbfika i Karlstad på vägen hem också😁.

En trött man ligger i soffan och uppskattar en helg som blev fantastisk med så många möten med så många vänner. Jag uppskattar också flera fantastisk vänskaper så mycket ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s