Liv och död på samma dag❤️😔

Vilken helg!❤️🌞

Känns som allt händer på samma gång och ibland är det kanske för mycket på en dag?

Igår var det barndagen❤️Mr Bean är nog mer uppskattad som fotoobjekt än man tror 😁. Redan när vi stod och väntade in barnen fick jag den insikten då betydligt fler ”miljonbilssnubbar” var framme och fotade och snackade lite skit. Jag fick också en skoj och annorlunda förfrågan på ett uppdrag i höst med ”den lilla röda”. Jag säger ofta att man lär sig nåt varje dag. Igår hade jag lärt mig nåt fantastisk om en ny modern bransch i Sverige 🎬📽️.

Sen blev det en dag med många känslor. Jag blev förvånad över att fler än jag minns barndagen 2016 och det påminner mig mycket om Albert❤️❤️😥. Det blir då väldigt varmt i hjärtat och samtidigt en saknad att se så många barn med och utan rullar att med stora leenden sitta i Ferrari efter en Lambo, bredvid en Mclaren och framför en Bentley😁. Uppställningen bilar på plats slår de flesta bilutställningar😁😁. Och här får barnen åka Allt och hur mycket de vill! En så fantastiskt dag❤️❤️.

Det är ganska fantastiskt att ett så extremt event äger rum i Eskilstuna.

Tre fakta som säger allt

50 barn med familjer var gäster.

110 Superbilar (och min😁)

1,6 miljoner drog kvällens auktion in till stiftelsen Lean on Me🙏

Sen fick jag veta att livet eller döden om man är krass återigen går sida vid sida . Att få informationen att en kompis som jag träffade första gången 2009 på banan ryckts bort i veckan alldeles för tidigt slår hårt i magen. RIP❤️.

Jag blir återigen påmind om hur skört livet är och att du inte vet vad som kan hända imorgon…. Så glöm inte Lev idag!

På eftermiddagen blev en tur utan tak mot Örebro och vår 33:e herrmiddag.

Det är en rätt cool sak att sitta och käka med gubbar där jag känt några i 48 år!

Ja vi är jävligt gamla😁😁. Det blir samtidigt väldigt påtagligt. Men vi har förhoppningsvis 30 år till att ses så nästa år befinner vi oss i Spanien👍🌞. Hola🍹

I bilen på väg till Örebro och under kvällen hade jag en svår och vild diskussion mellan mina två jag. Den vuxna och kloka sa, du har redan tre bilar o du åker moped. Den andra sa, den är jättefin, jag vill ha! Och den är ”billig” (om en halv mille kan vara det). Men om den kostat över en mille att renovera så…

Det slutade med att den kloka vann och jag la inte sista budet…. Jag kanske ångrar mig. Men samtidigt så använder ju jag mina leksaker rätt hårt och då är det synd på en så fin bil…Eller… 😉

På hotellet blev det en oväntat sen drink innan gonatt.

Idag var det mysig lunch på landet med andra gamla Örebrovänner❤️.

Nu soffläge i titta på regnet och samtidigt ladda för att försöka jobba imorgon👍

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s