DiskbrĂ„ck =ont som😈men sitt inte stillđŸ•ș

Men dansa inte heller!

För 8-9 Är sen skiktröntgades jag för att jag tidigare under vÄren haft jÀvligt ont i ryggen. En skrÀmd lÀkare pÄ vÄrdcentralen ringde upp nÀr svaret kom och undrade om jag kunde gÄ? Hur ont jag hade? Om jag kunde sova, om jag jobbat?

Javisst, jag lÀgger om 10 kvm plattor ?Va! Din rygg Àr allvarligt kass!

Men nĂ€r jag sen trĂ€ffade rygglĂ€karen sĂ„ berĂ€ttade han att röntgen var vĂ€ldigt bra och jag hade en drös med stĂ€llen som ”kan” göra ont i framtiden om jag överanstrĂ€nger eller skadar dem pĂ„ nĂ„t sĂ€tt. Men lev pĂ„ om du kan.. Jag kan bara uppskatta det ovĂ€ntade underbara sĂ„ lĂ€nge jag slipper ha vĂ€rken.

Det har sen dess gĂ„tt ganska ok med Ă„terfall vid kanske vid 5 tillfĂ€llen. Efter den hĂ€r sommarens kroppsarbete sĂ„ kom det sĂ„klart 😠😠😠. Man tycker man blir piggare och starkare och gör mer och mer men men…

Jag trodde det inte var sÄ farligt i torsdag/ fredags men dÄ var jag mycket mer rörlig och jag gick mellan olika aktiviteter. Ibland rÀcker det att ta det lugnt nÄgra dagar nÀr jag kÀnt att det Àr pÄ gÄng. Efter jobbet igÄr insÄg jag att det Àr nog lite sÀmre nu och sitta still en dag pÄ jobbet inte alls var bra. Och hur det var inatt passar inte i skrift.

SĂ„ nu Ă€r det bara att ta det sĂ„ lugnt det gĂ„r och Ă€ndĂ„ inte sitta still (dĂ„ blir jag stel) nĂ„gra dagar 😁SĂ„ hoppas jag det ger sig. Jag klagar inte, bara att gilla lĂ€get och lĂ„ta det lĂ€gga sig. Jag hade en fru med stĂ€ndig vĂ€rk som aldrig gav sig. Och hon var inte ensam sĂ„ uppskatta att du kan bli bĂ€ttre

Och om jag kan gĂ„ med den hĂ€r snubben sĂ„ blir det ju mysigare Ă„tminstone🙏

Det Àr ju bra nÀr kroppen kÀnns som skit. Men det finns en plats till som Àr perfekt.

SÄ hÀr lÀr jag nog tillbringa nÄgra timmar de nÀrmsta dagarna, dock utan drink dÄ Tramadol och alkohol kÀnns onödigt.

Och nĂ€r kvĂ€llen Ă€r sĂ„ hĂ€r fin sĂ„ fĂ„r man uppskatta det🙏.

Idag hÀnde en sak som sker vÀldigt sÀllan. Jessica, Johan och Milian var uppe pÄ förmiddagen och helt plötsligt skÀller oxton (Jessicas labrador) Han skÀller ALDRIG! Inte ens pÄ andra hundar eller gÀster. Möjligen en gÄng om han vill in och dörren Àr stÀngd. Nu var han i andra Ànden av huset och skÀller flera gÄnger..

Vad hĂ€nder? Är det en fĂ„gel inne eller vad?? Och vi knatar dit.

Han stĂ„r i hallen och skĂ€ller in i baren dĂ€r Mr Bean stĂ„r😁😁😁😁.

SĂ„ jag fick demaskera

Dagens ord Àr Reciprocitet.

Reciprocitetsprincipen gÄr ut pÄ att om nÄgon gör nÄgot mot dig, finns en förvÀntan eller tillÄtelse att göra detsamma tillbaka, respektive att om du gör nÄgot mot nÄgon, kan du förvÀnta dig eller vara beredd pÄ att den andre anser sig vara berÀttigad att göra detsamma mot dig.

Reciprocitet handlar om att besvara en positiv handling med en positiv.

SĂ„ varför inte ge ett leende till alla du möter😁😉.

Trevlig kvĂ€ll och glöm inte att leva och uppskatta det lilla.❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s