Idag blev jag lite kär❤️

Jag har alltid tyckt om att utveckla, förbättra och anpassa till nya förutsättningar. Jag gillar också när människor gör nåt för andra. 🙏(och jag har ju flera i min närhet som personifierar det❤️).

Jag vet att Pernilla Andersson (Dregen) är sångerska men har dålig koll på låtarna, jag vet dock att hon kämpade för sin sjuka pappa (har gått bort, beklagar😥).

Idag fick jag av en ren tillfällighet se ett klipp på henne på Insta där hon dansar med en cool T-shirt och tänkte först inte så mycket mer men.. läste under bilden och sen mer på hennes site..

Då inser jag att jag missat mycket!

Vilken fantastisk tjej! ❤️. Hon har skapat en stiftelse PAD stiftelsen för arbete ”mot” kognitiva hjärnsjukdomar. Och vad gör hon/stiftelsen när Corona kommer? Jo, köper/ får munskydd, handsprit mm som de åker ut med till äldreomsorgen ❤️❤️

Pernilla Jag bara älskar dig! ❤️❤️🙏

Tyvärr var T shirten slut i min storlek men den som väntar på nåt gott..Och syftet är det viktiga. Info? Sök PAD stiftelsen.

Kram

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s