När man känner att man kommer framåt❤️🙏

Hur vet man att man kommer ”framåt” i sorg och saknad?

Igår kände jag det ❤️.

Jag har säkert fått och gett 1 000 råd om att det tar tid och det måste få ta tid. Men tiden är väldigt individuell.

I helgen så har Jag och Jessica fixat i deras lägenhet (har varit uthyrd i två år) som nu ska säljas. Hyresgästen lämnade nyckel 15:00 i lördags och vi började byta golv direkt. Igår em var vi klara med golv, balkong mm.

När jag kom hem visste jag att jag kommit ett steg till. Den 2:a Augusti 2000 vigdes Milla och Jag i Las Vegas inför webcameror. 20 år sen en av mitt livs bästa dagar.

Man skulle kunna tro att saknaden är total en sån dag😥Men den är nu ett varmt minne av ett tidigare liv på nåt vis. Vi pratade istället om Jessicas minne av dagen, (hennes diabetes hade börjat visa sig fast vi förstod det inte än). Det viktiga NU är att jag o Jessica gör detta tillsammans och jag kan hjälpa dem, att jag har mitt barnbarn i huset osv. Mao att jag lever i nuet.

Igår kväll så tittade jag igenom ett vhs band med både den film som visades på vår bröllopsfest från vigseln(på min 35 års dag) och även filmen från festen.

Det känns såklart att se just detta klipp😥både den väldigt fina låten av Lena (PH) och kopplingen till bilderna som har många minnen ❤️❤️. Jag är glad att vi höll både det vi lovade i kapellet och även texten i låten.

Den och vissa saker minns jag med värme, några tårar kommer o vissa saker hade jag glömt. De flesta gäster har mindre hår eller annan hårfärg, tekniken har gått framåt😁. Men jag kommer alltid sakna Milla❤️men det är en del av mitt tidigare liv och jag lovade henne att leva. Så jag beslöt att göra ett album på facebook och filma av några klipp med telefonen om nåt skulle hända med bandet. Då kan Milian se sin mormor och morfar i framtiden.

Idag hade jag semester från arbetshemestern och började med frukost i solen.

Sen gjordes Minin körbar och 308:n fick flytta in igen👍Det känns bra att den kanske kan få lite kärlek igen om några veckor.

Fm fika med svärmor, Jessie o Milian, sen mot Köping/Kolsva ned Minin Lite lunchhäng med Felicia🙏☀️ och sen spontafika hos Jocke o Camilla i sommarstugan. Tur codriverkunskapen sitter kvar då Google inte funkar i spenaten med 300 hus o stugor och fler vägar än i en mellanstor stad😁😁.

Right, left, left, right, left…

Jag kom fram👍☕och fick se och lukta på en fin orginal Amazon

Jag har levt och uppskattat livet.

Ha en trevlig kväll ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s