Säg ja till ett spännande liv❤️

Jag upplever ofta att man gör samma sak år efter år på samma datum och det är kanske inte så spännande? Men ibland bevisas motsatsen och att livet bjuder på spännande omväxling om man tar emot dem.( Ja vissa saker kan jag såklart vara utan). Se här på lite olika händelser den 27/7.

Kanske inte så kul men det hände saker, dock inga personskador.

2012 Var vi i Göteborg med Pia o Daniel och fick fira barnbarnet Leopolds födelse🍾

Ett väldigt annorlunda minne. När det VRÄKT NED i 20 minuter inser jag att min bil är nedcabbad😬😁😁😁☔

2016 startade kaoset men vi försökte ändå leva o överleva.

Det är svårt att förklara men (jag har skrivit det förut) ibland känns det som att jag lever ett nytt liv efter 11/7 2016..Och igår morse satt jag o pratade med min soul och Vide satt i Minin och lekte.

Då slog det mig att han vet ju bara om mig. För honom finns ju bara mitt ”nya liv”. Likaså omvänt. Han är ju en del i mitt nya liv. Jag vet inte om det är positivt eller negativt utan bara att och det har hänt lite sen jag träffade honom när han var 2,5 år.

Men jag vet att Camilla förutsåg vänskapen dock med ett annat ordval❤️.

2017 Var det Sicilien som gällde.

Och 2018 höll det på att toka till sig😁

När man ser bilderna så förstår man ju varför jag funderade på köp..

Och 2020 The Covid year har jag haft fixar dag. Lagat o lackat lucka till ”underjorden”, skattjakt/ kontroll under huset, lacka lite trappa, byta vatten i poolen, börjat byta tak på lekstugan, städa lite i garaget mm

Det är skönt att pricka av några punkter till på listan. Jag hann med ett par trevliga fikastunder också. Man Måste ha trevligt också.

Som ni ser så händer det olika saker. Det gäller bara att uppskatta omväxlingen🤗. Det är det som berikar livet.

Våga göra det oväntade och spontana! Det kan bli kul. Själv ska jag fortsätta göra konstiga, kul o spontana saker. Och bli inte förvånade om mitt barnbarn är inblandat 😁😁

Fortsätt ha en fin sommar i Sverige ❤️

Och vem vet…en dag kanske jag bor i nåt liknande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s