En kille i rulle gav mig energi🙏

Idag hade jag det sista kundmötet, fixade nĂ„gra samtal o försökte lösa lite ”sommarkrĂ„ngel” med min fantastiska kollega sĂ„ nu Ă€r det semester i nĂ„gra veckor. Dvs mest hemmafix men ocksĂ„ lite hĂ€ng med vĂ€nner sĂ„klart ❀Det Ă€r ju lite skillnad i Ă„r mot tidigare Ă„r. Bjuder pĂ„ denna bilden frĂ„n 2018 o champagne😁.

Direkt frÄn jobbet Äkte jag till K-rauta o köpte takpapp.

NĂ€r jag kom hem var hela familjen i trĂ€dgĂ„rden. Ida hade med en kompis o visade lekstugan😁Det kĂ€nns bra att lite jobb med att fixa till blir sĂ„ uppskattat❀och nĂ€r man Ă€r med den hĂ€r killen sĂ„ blir man ju alltid glad.❀❀❀

Och vi testade nya saker 😁ratt o mĂ€tare Ă€r spĂ€nnande.

Sen kom en kille o hĂ€mtade vw plattan jag sĂ„lt . Det visade sig att han var förlamad frĂ„n midjan efter en bilolycka. Det vĂ€rmer i hjĂ€rtat att se nĂ„gon i rulle som lever fullt ut! Först sĂ„ backar han in ett boggieslĂ€p framför garaget sĂ„ tom jag blev imponerad. Han byggde bilar, hade Ă„kt drifring, dragracing o offroad mm Han hade valt livet❀det gör mig sĂ„ glad.

SĂ„ med ett tomt garage Ă„kte Minin🚘 in och fick pĂ„ rĂ€tt hjul, dĂ€mpare stĂ€lldes in och bilen tvĂ€ttades av. SĂ„ nu kan jag börja testa hĂ„rdhet o Ă„ka i den👍. SjĂ€lvklart var jag ju tvungen att se hur fotöljen passar pĂ„ taket?

Mr Bean here he comes!

Sen fortsatte jag med semesterns första extraprojekt… Konstigt att man aldrig lĂ€r sig? Gör efter listan 😁😬

Men nÄn timme senare sÄ var det klart.

Nu blir det bok i baljan.

Kram o trevlig kvÀll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s