En kille i rulle gav mig energi🙏

Idag hade jag det sista kundmötet, fixade nĂ„gra samtal o försökte lösa lite ”sommarkrĂ„ngel” med min fantastiska kollega sĂ„ nu Ă€r det semester i nĂ„gra veckor. Dvs mest hemmafix men ocksĂ„ lite hĂ€ng med vĂ€nner sĂ„klart ❀Det Ă€r ju lite skillnad i Ă„r mot tidigare Ă„r. Bjuder pĂ„ denna bilden frĂ„n 2018 o champagne😁.

Direkt frÄn jobbet Äkte jag till K-rauta o köpte takpapp.

NĂ€r jag kom hem var hela familjen i trĂ€dgĂ„rden. Ida hade med en kompis o visade lekstugan😁Det kĂ€nns bra att lite jobb med att fixa till blir sĂ„ uppskattat❀och nĂ€r man Ă€r med den hĂ€r killen sĂ„ blir man ju alltid glad.❀❀❀

Och vi testade nya saker 😁ratt o mĂ€tare Ă€r spĂ€nnande.

Sen kom en kille o hĂ€mtade vw plattan jag sĂ„lt . Det visade sig att han var förlamad frĂ„n midjan efter en bilolycka. Det vĂ€rmer i hjĂ€rtat att se nĂ„gon i rulle som lever fullt ut! Först sĂ„ backar han in ett boggieslĂ€p framför garaget sĂ„ tom jag blev imponerad. Han byggde bilar, hade Ă„kt drifring, dragracing o offroad mm Han hade valt livet❀det gör mig sĂ„ glad.

SĂ„ med ett tomt garage Ă„kte Minin🚘 in och fick pĂ„ rĂ€tt hjul, dĂ€mpare stĂ€lldes in och bilen tvĂ€ttades av. SĂ„ nu kan jag börja testa hĂ„rdhet o Ă„ka i den👍. SjĂ€lvklart var jag ju tvungen att se hur fotöljen passar pĂ„ taket?

Mr Bean here he comes!

Sen fortsatte jag med semesterns första extraprojekt… Konstigt att man aldrig lĂ€r sig? Gör efter listan 😁😬

Men nÄn timme senare sÄ var det klart.

Nu blir det bok i baljan.

Kram o trevlig kvÀll

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag bÄde hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lÀmnade oss. Jag kommer hÀr försöka berÀtta min historia om hur det varit att leva, hur det Àr nu, alla frÄgor, ensamhet, nya vÀnner, relationen till gamla vÀnner mm mm LikasÄ aktuella tankar om livet och vÀrlden vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s