Imorgon fyller min ängel 51 ❤️och jag bygger lekstuga.

Imorgon skulle Milla fylla 51 år och jag lever vidare. . För 20 år sen var vi i Chicago och några veckor senare gifte vi oss i Las Vegas❤️❤️🍾. Denna bild är väldigt speciell för mig.

Det är från vår bröllopsfest på min födelsedag i September och Jessica har precis kommit hem från sjukhuset med diabetes. Men vi ger inte upp utan ser framåt..

Det var Milla i tre ord. Ge aldrig upp❤️.

Det har gått 4,5 år och jag har väl accepterat läget på nåt sätt. Men såklart kommer tankarna ibland.. Varför fick hon inte vara med om detta?😥 Jag vet att hon hade älskat att ha ett barnbarn en trappa ned, troligen också att jag renoverar en lekstuga, hon hade nog först inte gillat att han ska få en bil/ubåt som sandlåda😁men men…Jag tror dock att hon gillat att jag köpte 18 kuddar, två stolar och lite annat enligt Idas önskemål till stugan idag.

2020 är ju ett speciellt år och när jag tittar tillbaka så blir det än mer annorlunda..

2011 bytte jag till mig denna som Milla faktiskt gillade. (Inte alla mina leksaker var populära).

2013 Var ett kaosår då min ängel fick cellgifter så poolen var nog en ventil för mig för att tänka på annat.

2014 Var dock bättre..

Vi firade tre 50 åringar o även Millas 45 årsdag i smyg.

2015 Var vi hemma och 2016 var det kaos.

2017 Körde jag all in.. Spanien-England-Italien på en månad..

Bilden är inte tagen när vi sprang 😁

Ett väldigt speciellt minne innan jag åkte hem och bytte väska o drog till Sicilien..

2018 Gjordes nästa fantastiska äventyr och denna bilden värmen i hjärtat. Jag hade oro för att komma tillbaka till Trier o Kanzem pga av många minnen. Men dröm om min förvåning när en blyg Ida tar emot mig o framförallt Karin som hon knappt träffat med hjärtlig glädje😁❤️.

Vinodlingar på riktigt

En resa som gav mig många nya lärdomar och insikter om livet.

På min ängels födelsedag drack vi bubbel för Milla till frukost som vi alltid gjorde❤️❤️. Uttrycket skapa nya minnen är ett av de bästa jag vet.

2019 Var jag tydligen i Örebro 😁

Och i år är det hemma och fixa som gäller. Lekstugan blev såklart ett större projekt än det var tänkt… Men det blir nog bra när det blir klart.

Ett blivande myshörn på 2:a våningen 😁

Imorse sålde jag plattan och de sista sakerna från kitcarbilen och sen blev det Ikea, lunch i Köping och fika utanför Örebro. En bra och mysig dag. Imorgon ska jag jobba och hoppas jag kan slutföra det sista så semestern kan börja på riktigt.

Jag har inga långa resplaner då Covid fortfarande faktiskt härjar i Sverige. Jag hoppas att den fortsätter gå åt rätt håll i Sverige och andra länder i Europa så hösten kan bli en restid till värmen. Till USA åker jag nog tyvärr inte på ett tag även om jag kanske skulle vilja..

Med dessa minnen så känns det ibland som att jag lever ett ”annat liv” på nåt sätt. Det är svårt att förklara men det händer ju hela tiden nya saker som är i det nya livet. Jag har träffat nya bekantskaper, jag har lärt känna människor som Vi träffade kort tillsammans❤️🙏. Jag hade ju önskat att Milian fått träffa sin mormor och morbror. Men jag kan bara berätta om dem❤️.

Always in my heart❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s