Karantän för Gunde i en fet kropp😁

2013 hade vi hälsokontroll på jobbet. Det togs prover, vi pratade om hur jag/vi levde med Albert o Millas cancer, jobbet osv. När vi skulle gå igenom svaren säger sköterskan att jag hade förväntat mig kassa värden pga stress, oro, hög vikt osv.. Men du är fanimig Gunde i en fet kropp 😁😁.

Så detta minne passar ju bra idag. Men men… Mycket har hänt sen dess och även om jag försöker vända livet i en annan riktning så är det långt kvar även om jag kommit en lit bit..

Det är kul att se att minnen är ganska blandade.☀️🍺

Jag kan väl avslöja att det blev en bra aw.

2017 Var det fullt på gården.. ”Plasthögen” vw kit car jag byggde 87-90 o sålde 90 hade hittat hem för en kort tid. 😁🚘

Tänk att jag i år köpte ”systerbilen” och den kanske blir sandlåda till Milian ❤️❤️❤️. Det första bilbygget man gör sitter i hjärtat oavsett vad det är.

Ett år senare och frågan är fortfarande om detta bygge någonsin blir klart? 😁

Nu är det 2020 och ett väldigt speciellt år. Covid härjar och vi gör vårt bästa för att inte sprida smittan vidare. Det är ju inte speciellt kul att va hemma så mycket och inte umgås, inte resa, inte kramas, osv.

Men det får man väl ta igen sen..Och med positivt tänkande så får man ju lite gjort hemma🙏 nya to do listan för 2020 är uppe.

Nästa vecka är det student och för att känna mig lite säkrare att inte smitta nån så har jag satt mig i hemma karantän i fem dagar (fick inte till två veckor) innan vi åker. Så nu skall det målas, byggas, röjas mm.

Såklart så börjar det regna😁😁😁

Men denna bild visar tydligt att det är nog också nåt vi behöver så det blir nog bra det med.

Solen kommer tillbaka och vi är en dag närmare framtiden. Och jag längtar redan till 2-3 veckor i solen i höst☀️🏖️Ha nu en trevlig helg

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s