Jag Ă€r fortfarande lyckligt lottadđŸ™â€ïž

För fyra Ă„r sen skrev jag en text jag fortfarande Ă€r stolt över. Det har hĂ€nt massor men stora delar av den Ă€r minst lika aktuell för oss alla idag❀

Sen har det hĂ€nt mycket mer och det blev sĂ„klart sĂ„ mycket sĂ€mre ett par Ă„r.đŸ˜„ Men det hĂ€nde hela tiden bra saker ocksĂ„ . Jag har trĂ€ffat nya vĂ€nner, trĂ€ffat fantastiska mĂ€nniskor, köpt och sĂ„lt nya leksaker, upplevt mĂ„nga resor med vĂ€nner, lĂ€rt mig nya saker och Ă€ven om mig sjĂ€lv mm mm

Jag har ÀndÄ varit lyckligt lottad att ha familj, vÀnner o kurator som stöttar.

Idag Ă€r det Mors dag. Min dotters första! Och min första som Mor(far) ❀

PÄ förmiddagen var det trÀning o test med Felicia i Köping. Mao en trevlig förmiddag med motorsport för att det Àr kul o socialt.

NĂ€r jag Ă„kte hem sĂ„ passerar jag Strömsholm o minnen kommer upp pĂ„ en gĂ„ng pĂ„ slutet dĂ„ Milla, jag o Jessica var dĂ€r o fikade. Det kommer fortfarande tĂ„rar o jag blir nog mest arg för att Jessica inte har en mamma pĂ„ mors dag. Det kommer för mig alltid skĂ€ra i hjĂ€rtat.đŸ˜„

Vid hemkomst var det fika med familjen och Milian fick fem mÄnaders present.

Och man kan inte annat Ă€r kĂ€nna sig lyckligt lottad om ens dotter och pojkvĂ€nnen vill bo i mitt hus och att ha sitt barnbarn en trappa ned❀❀❀❀

KvÀllen har Àgnats Ät att slipa och lacka tvÄ balkonger..

SĂ„ nu Ă€r en fjĂ€rdedel lackat😁

Nu blir det kvÀllsbad sen en ny vecka med full fart.

En lysande framtid Àr vÄr!

Kram i trevlig kvÀll

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag bÄde hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lÀmnade oss. Jag kommer hÀr försöka berÀtta min historia om hur det varit att leva, hur det Àr nu, alla frÄgor, ensamhet, nya vÀnner, relationen till gamla vÀnner mm mm LikasÄ aktuella tankar om livet och vÀrlden vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s