Jag Ă€r fortfarande lyckligt lottadđŸ™â€ïž

För fyra Ă„r sen skrev jag en text jag fortfarande Ă€r stolt över. Det har hĂ€nt massor men stora delar av den Ă€r minst lika aktuell för oss alla idag❀

Sen har det hĂ€nt mycket mer och det blev sĂ„klart sĂ„ mycket sĂ€mre ett par Ă„r.đŸ˜„ Men det hĂ€nde hela tiden bra saker ocksĂ„ . Jag har trĂ€ffat nya vĂ€nner, trĂ€ffat fantastiska mĂ€nniskor, köpt och sĂ„lt nya leksaker, upplevt mĂ„nga resor med vĂ€nner, lĂ€rt mig nya saker och Ă€ven om mig sjĂ€lv mm mm

Jag har ÀndÄ varit lyckligt lottad att ha familj, vÀnner o kurator som stöttar.

Idag Ă€r det Mors dag. Min dotters första! Och min första som Mor(far) ❀

PÄ förmiddagen var det trÀning o test med Felicia i Köping. Mao en trevlig förmiddag med motorsport för att det Àr kul o socialt.

NĂ€r jag Ă„kte hem sĂ„ passerar jag Strömsholm o minnen kommer upp pĂ„ en gĂ„ng pĂ„ slutet dĂ„ Milla, jag o Jessica var dĂ€r o fikade. Det kommer fortfarande tĂ„rar o jag blir nog mest arg för att Jessica inte har en mamma pĂ„ mors dag. Det kommer för mig alltid skĂ€ra i hjĂ€rtat.đŸ˜„

Vid hemkomst var det fika med familjen och Milian fick fem mÄnaders present.

Och man kan inte annat Ă€r kĂ€nna sig lyckligt lottad om ens dotter och pojkvĂ€nnen vill bo i mitt hus och att ha sitt barnbarn en trappa ned❀❀❀❀

KvÀllen har Àgnats Ät att slipa och lacka tvÄ balkonger..

SĂ„ nu Ă€r en fjĂ€rdedel lackat😁

Nu blir det kvÀllsbad sen en ny vecka med full fart.

En lysande framtid Àr vÄr!

Kram i trevlig kvÀll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s