Snö i Maj ger mig bra vibbar❤️

För 25 år sen skulle jag spela Noble Trophy (golf) i Eskilstuna. Men dagen innan blev datumet framskjutet pga 1 dm snö!

Tävlingen spelades sen en vecka efter min födelsedag i September och efter segermiddagen (nån vann ju) träffade jag Milla❤️❤️.

Så jag har svårt att ändå inte få en Good Wibe..Det händer nåt bra när det snöar i Maj! Vem vet.. Milla kanske får rätt. Lev! Ta en dag i taget och Ni fixar det med tiden❤️

Kanske händer nåt kul också i år??

Vi har mellan 1995-2010? Varit i fjällen minst två gånger per vinter. Abbe fick följa med såklart och vi gjorde det så det funkade.

Jag har lärt Jessica m. fl att åka utför och om det är nåt jag har som mål och ser fram emot så är det att åka ”hyffsat” igen och att lära Milian m. Fl att åka. (Kanske inte att ha en lift i knävecken men det får man ta).

Denna bild tror jag är Jacob så den är väl ca 16 år gammal? Som Ni ser så gör han exakt som jag säger 😁😁.

Ha en fin kväll.

Kram🙏

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s