En stor man som väcker känslor❤️😧

I början av 90 talet satt jag en gång själv vid ett bord på Tandådalens värdshus och åt sen lunch/tidig after ski o väntade på mina vänner (man åker inte skidor i kasst väder) Då kliver en snubbe fram i min kroppsvolym men ca 15-20 cm högre och i en klarröd skidoverall!!

Tjena, Va dricker du bira redan. Får vi sitta och käka hos dig? Vad svarar man på det? Jo – Är man lika fet som jag och har röd overall får man det! Och två män garvar som fan😁😁

Den andre mannen var Adam. Det blev ju inte bättre när hans kompis o fotograf sen hämtat två öl o kom. En väldigt kort, smal kille i svarta kläder. Bra radarpar🤘De såg rätt kul ut och de visste det.

Bild från tidningen Okey

Det blev en kul lunch med mycket garv och även lite allvar. Jag kommer inte ihåg exakt vad de skulle filma men jag är inte förvånad över att han blev kvar i branschen. För det var ett möte som började med ett skämt (som bara funkar mellan män med mage) och som fortfarande värmer i hjärtat.

Jag reagerade ganska mycket igår när nyheten spreds. Det slår extra hårt i magen när nån går bort man fysiskt träffat och som dessutom var i min ålder och dessutom har varit för kort i förhållande till sin vikt. R I P Adam❤️

Jag tänker på helvetet hans familj går igenom och står inför😧😧😧. Det påminner mig såklart om Milla o Albert och väcker även oron i mig för min hälsa.

Efter allt jag gått igenom så har jag en syn på livet som kanske kan tolkas som att jag inte bryr mig. Men det är väldigt Fel! Jag bryr mig mer än Ni anar.. Men jag har lovat min ängel att leva. Hon visste vad som skulle ske men ville ändå leva. Så Jag kommer aldrig sluta se framåt och oroa mig för nåt som kanske drabbar mig. Om det inte händer har jag oroat mig helt onödan…

Det finns tre alternativ.

1 Jag blir inte smittad alls.. 2. Jag blir smittad och blir mer eller mindre sjuk. 3. Jag blir smittad och fixar det inte o får då kanske träffa mina änglar och Adam igen?

Kan jag påverka det? Nej, jag kan bara göra så gott jag kan för att inte bli smittad eller smitta.

Tyvärr så är det väldigt många människor som nu är oroliga för att nåt ska hända. Lägg bara fokus på att inte smitta! Och uppskatta livet vi ändå har. Solen skiner ganska ofta.

Jag tycker också det är pest att mest vara hemma ensam och hålla på med hus, trädgård, bilar mm.. Men varje dag som går så kommer vi en dag närmare en ny vanlig vardag

Ha en fin kväll. Kram ❤️🌻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s