Historien upprepar sig..đŸ˜â€ïž

Det Ă€r ganska fantastiskt nĂ€r man kommer pĂ„ att man gör samma sak eller liknande saker pĂ„ samma datum nĂ„gra Ă„r senare. Och vi tror vi Ă€r spontana😁.

Det tog till början av April 2017 innan jag hade energi att ta bort Alberts ramp. SÄklart sÄ drog det med sig lite extra jobb.

Rampen satt dÀr det Àr ny jord pÄ bilden

SjÀlva rampen sparades dÄ den var vÀldigt ambitiöst byggd med mycket bra virke. (konstigt nÀr jag gjorde det).

Fram till för nÄgra dagar sen var tanken att den skulle bli sockel till en leksak till Milian pÄ garagetaket. Men sen frÄgade svÀrmor om rampen fanns kvar dÄ hon ibland har lite svÄrt med hennes höga trappsteg. SÄ exakt tre Är efter jag tog bort den blev den anpassad och ÄteranvÀnd en trappa ned och det kÀnns bra.

NĂ€stan fĂ€rdig…

Samma fenomen gĂ€ller mina bilaffĂ€rer.. Flera gĂ„nger har jag upptĂ€ckt att jag bĂ„de köpt o sĂ„lt pĂ„ exakt samma datum…

Titta pĂ„ datumet ! 8/4 DĂ„ var jag jĂ€tteglad för att Abbes operation hade gĂ„tt bra och jag hade tro pĂ„ framtiden. Den 8/4 2019 sitter jag pĂ„ Moskvas flygplats och slökollar blocket. Ett telefonsamtal senare har det hĂ€nt igen😁😁

Denna har jag faktiskt kvar.

Nu nÄt helt annat.. En kul bild frÄn nÀr jag lÀmnade Jessica pÄ Arlanda 2015..

DĂ„ hade det gĂ„tt en mĂ„nad sen fĂ„tt reda pĂ„ Millas diagnos…

2017 körde en psykiskt sjuk kille lastbil pĂ„ Drottninggatan. 😧

Och i Ă„r hĂ€rjar Coronan för fullt. Livet Ă€r fullt av med och motgĂ„ngar. Och de kommer ocksĂ„ med jĂ€mna mellanrum.. MEN Vi mĂ„ste se det positiva. Oxton (Jessicas hund) Ă€r fortfarande lika nyfiken😁. IkvĂ€ll var vi flera som jobbade och det var lite mysigt . Och det uppskattas❀.

Och Ă€ven om jag pga av smittan inte alls gosar sĂ„ mycket som jag skulle vilja med en liten plutt en trappa ned sĂ„ vet jag att vĂ„r tid i garaget kommer…SĂ„ vi fĂ„r vĂ€l se vad som köps nĂ€sta Ă„r?😂😂

Nu Àr det dags för pÄsk och Àven den blir nog lite som förra Äret.. Jag har inga planer och dÄ vi ska undvika smittorisken sÄ passar jag pÄ att jobba lite halva dagar.

Glad pĂ„sk 🐣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s