Flaggbyte för min ängel ❤️

2015 Bytte jag flagga förra gången och skrev att jag skulle byta varje vår vi fick ha Milla kvar, det gick inte så bra så den har suttit kvar o blev sämre o sämre..

Idag har köpt ett ”litet” guldägg till min guldklimp och ikväll har jag bytt flagga.

Jag har liksom aldrig kunnat byta, det är på nåt vis hennes flagga..

Men när den kom upp och vinden tog tag i den var nog Milla med❤️❤️så hennes låt passade fint…

Kram

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s