Det Ă„rliga blomsterrycket !đŸŒ»och mina Ă€nglar Ă€r med❀

Innan Milla gick bort hade vi blommor sÄklart, men absolut inte mÄnga och ute var det nÄgra blomlÄdor o nÄgra krukor. Det skulle vara lÀttskött ! NÄn gÄng ibörjan av april brukade jag ta att ryck med att ta fram trÀdgÄrdsmöbler och vi (Milla) planterade blommor ute. Redan 2016 kÀnde jag hur viktigt det blev att göra det. Inte nÄn speciell dag utan mer att göra det.

Idag pĂ„ vĂ€g hem hoppade jag in pĂ„ blomsteraffĂ€ren o skulle köpa krokar till nĂ„gra klĂ€ngvĂ€xter. Jag kom ut med tvĂ„ sĂ€ckar jord o 8 blommor, nĂ„gra krukor och krokar.😁.

NÀr jag kom hem satte jag fart och plantera och började ocksÄ plantera om blommor i full fart.

Det hĂ€r med att göra saker med hĂ€nderna Ă€r rĂ€tt bra som avkoppling och det blev snabbt bra ute sĂ„ nu kan vĂ„ren komma👍.

NÀr jag ÀndÄ var igÄng sÄ var det ju lika bra att ta möbler ocksÄ och stÀlla pÄ plats. Och om jag nu kommer vara en del hemma sÄ Àr det ju skönt att ha det klart.

Lounge at balcony

Sen uteplatsen vid köket.

Det som hĂ€nder varje Ă„r nĂ€r jag stĂ€ller iordning Ă€r att tanken pĂ„ mina Ă€nglar kommer..❀❀❀

TĂ€nk om jag kunde veta att Milla ser dettađŸ˜ąâ€â€â€. Jag vet inte om jag gör det för mig eller fortfarande för att glĂ€dja Milla ? Jag vet att det lĂ„ter skumt men just detta Ă€r vĂ€ldigt mycket VI pĂ„ nĂ„t vis..

En bild med sĂ„ mycket kĂ€rlek❀❀❀❀

Det hĂ€r med saknaden gĂ„r ju sĂ„klart lite upp och ned och jag hanterar det bĂ€ttre och bĂ€ttre. SĂ„klart blir jag ju alltid pĂ„mind vid vissa högtider, födelsedagar eller andra hĂ€ndelser. LikasĂ„ sĂ„ kommer ju tanken ibland nĂ€r jag Ă€r med Milian Varför i helvete rent ut sagt fick hon inte uppleva detta ? 😡

Men en sak jag inte riktigt kan förklara eller förstÄ Àr drömmarna..

I början drömde jag ofta om Milla, det kom tillbaka efter att Albert ocksĂ„ gick bort. Det antar jag Ă€r fullt normalt. Sen kommer det lite dĂ„ och dĂ„ men mer sĂ€llan tror jag..Jag dokumenterar ju inte det. Men en sak som Ă€r lite spooky Ă€r att redan hösten 2016 sĂ„ drömde jag att Milla kom tillbaka efter en tid, ungefĂ€r som att det blev fördröjt ? Sjukdomen var kvar och hon hade gĂ„tt bort och skulle göra det igen pĂ„ nĂ„t vis.. Hon var med i vĂ„rt liv men inte hĂ€r ?, lite blandat vilka mĂ€nniskor som var med.. Jessica var med men mest mĂ€nniskor jag inte kĂ€nner i ”min vĂ€rld”.

Förra veckan o denna med har det hÀnt igen, det konstiga Àr ocksÄ att jag minns delar av dem, och att de fortsÀtter natten efter. Det Àr mest nya mÀnniskor med? I en dröm var det nÄn kvinna som typ raggade pÄ mig utan att jag var varken var intresserad eller gjorde nÄt ? och jag vaknade och kÀnde som att jag bedrog Milla ÀndÄ pÄ nÄt skumt vis. LikasÄ kunde Jessica och jag prata med henne men det var fel i tidslinjen pÄ nÄt vis.. Jag skulle förstÄ om jag drömde om nÄn kvinna jag trÀffat o tycker om eller att mÀnniskor jag umgÄs med. Men dÄ det till 99% Àr jag och ibland Jessica o sen helt andra mÀnniskor gör att det kÀnns som en parallell vÀrld pÄ nÄt vis..Alternativt att vi hÀlsar pÄ i en annan vÀrld.

Jag vet inte om det Àr nÄn omedveten önskan eller nÄt jag sett pÄ film eller lÀst ? Men det Àr inget jag kÀnner igen..Och jag fattar inte varför det kommer nu ? Och nej, jag har inte rökt nÄt konstigt..

Nog om det. SĂ„ hĂ€r blev inneblommorna och nu Ă€r de duschade och klara👍

Trevlig helg❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s