Min farfar och jag.❤⚓

När jag var liten var jag mycket med min farfar. Han var sjukpensionär från att jag var 5-6 år (tror jag). Vi bodde i samma hus och han var nog min idol. Han spelade musik för mig på den här radiogrammofonen som kan laddas med flera vinyl/stenkakor (jättegamla musikskivor). Jag har fått den och den fungerar fortfarande.

Den kostade 895 kronor och jag gissar på att den köptes nån gång på 50 talet. Kvitto, garantier o instruktioner finns kvar med😁

Vi åkte också båt och han berättade också historier om hans båtliv. Jag har ett diffust minne av en model som denna och att jag lekte med seglen.? Jag tror att den brann upp vid en brand i deras kök en julafton 73.

Så detta snabba köp gjordes såklart för att priset var rätt (även om jag inte riktigt visste vad jag köpte)😁😁.Det roliga är att skeppet finns på riktigt (panik en stund) och är en av de sista franska tre mastade och ägs nu av Greenpeace👍. Men också med minnet av mina stunder med farfar och nu kan jag skapa nya morfar stunder med Milian❤eller innan med Ida eller Vide ?

Nu är det dags att gå ned o få fart på projekten i garaget😁

Ha en trevlig söndag önskar en sjörövare med sikte på söderhavet🏖💪❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s