I met a new friend❤❤❤

Today it happends !

It took three seconds to be i love❤❤❤. I morse på Tv var det en kvinna som hade cancer o levde på övertid. Hennes man var också med och de pratade om att ta vara på tiden och ovissheten o känslor över hur blir det sen ??? Det var så tungt att se dem och ha många svar😢😢. Sen åkte jag till sjukhuset. Jag har fortfarande svårt att gå in där, upp i hissen mot BB, och blev insläppt o fick träffa mitt barnbarn! Bara att säga barnbarn är ju nytt..Jag är relativt van med små bebisar och har ju fått se bilder. Men han är ju jättepluttig. Och att få en så liten människa sovande på min mage är en väldigt speciell känsla❤❤❤

Det kom många känslor och tankar, minnen från 17 år sen, tänk vilken förmån att ha dem i samma hus😁. Tänk vad mycket bus vi ska göra !Och såklart, -Jag är inte troende och tror inte på nån fysisk himmel men ändå önskar jag att Milla på nåt vis kan dela detta❤😢.Men vi hade en mysig fika👍

Man brukar ju kalla barn för prins, Milian har iallafall fått en säng som är lite kunglig😁😁Att efter det åka och jobba lite var svårt.

Ikväll fick jag upp ett minne som man bara kan skratta åt, hur lär man en hund att du sitter på sidan utan ratt😁😁😁

Trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s