Världen är liten😁

Ibland blir man påmind att värden kanske inte är så stor. Igår skedde det mig..

I torsdags kväll köpte jag spontant fyra kompletta hjul till Minin. (Samma som sitter på👍). Då säljaren bor långt söderut i Sverige så ska vi lösa transporten senare. Hans svägerska hade släkt i Eskilstuna så det kanske löser sig.

Igår fick jag ett mess av säljaren med bild på min bil med en kille och frågan om jag kände honom ?

Jag fikade när jag fick bilden och tänkte, nej men den kan ju vara från fg ägare ? Sen inser jag att den står ju vid min häck !!!!

Då går det upp ett liljeholmens…Killen heter Emil, bor i Göteborg och är barnbarn till en bekant till min svärmor !!!😁😁😁 Och de var här i somras men jag var bara hemma en kort stund.

Jag har alltså köpt hjul av Emils farbror😁😁😁 Världen är ibland inte så stor.

Trevlig kväll

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s