2019 Ett Ă„r med fantastisk slutđŸŸ

Jaha, sĂ„ hĂ€r pĂ„ Ă„rets nĂ€st sista dag Ă€r det dags att sammanfatta Ă„ret. Tidigare har jag försökt jĂ€mföra med tidigare Ă„r.. 2016 ett Ă„r med sorg och kaos, rĂ€ddad av vĂ€nskap❀ 2017 mĂ„nga resor med vĂ€nner o mĂ„nga bilaffĂ€rer😉. 2018 fĂ€rre men fantastiska spontana resor med bĂ€sta sĂ€llskapetđŸâšœđŸŸ , mer motorsport o sĂ€llskap hemma🌞.

2019 Ett Ă„r som kĂ€nts som lite ensamt och att jag inte gjort nĂ„t…men nĂ€r man sammanfattar sĂ„ har det nog hĂ€nt lite Ă€ndĂ„đŸ˜ IĂ„r kommer det bli mer bild o kortare texter.

Jag började Ă„ret med att spontanköpa 16 000 bollar😁😁.

Jessica och jag hade i januari en skön pappa/dottervecka pÄ canarias.Ett bra beslut och Ärsdagen gick lite bÀttre.

En underbar vecka utan krav (förutom av polisen)😁😁.

NĂ€r detta nu skrivs fĂ„r denna bild en ny innebörd❀❀❀

I slutet av Februari flyttade min fina inneboende till Tyskland. Jag Ă€r tacksam för en trevlig tid och nya erfarenheter, kunskaper och intryck. Men frĂ€mst en ny vĂ€nskap❀.

Första helgen i April var jag i Moskva och hĂ€lsade pĂ„ Maria. En stad som överaskade mycket positivt. Jag inser hur mĂ„nga som har fördomar utan att veta. Resan avslutades med att jag pĂ„ flygplatsen kollar blocket och via mess köpte en bil (som vanligt)😉

Har man en gĂ„ng haft en Classic Mini sĂ„ gĂ„r det inte att leva utan..Nu över till bilĂ€gandet. NĂ€r jag nĂ„n vecka senare hĂ€mtat hem den beslutade jag att sĂ€lja Hondan..Jag kan ju inte ha tre leksaker !. NĂ„n mĂ„nad senare sĂ€ljer jag Hondan. Sen gĂ„r det FYRA timmar tills jag i praktiken köpt en Mersedes i nyskick pĂ„ ett 50 Ă„rs kalas..😁😁😁.

Jag kom hem frÄn Moskva mÄndag kvÀll, Onsdag tittade jag pÄ Minin o Torsdag kvÀll Äkte jag till Madrid.

TĂ€nk att man kan hinna med sĂ„ mycket pĂ„ tre dagar ! Turista, softa, cykla, shoppa, hĂ€nga, tapas, vin och en grym 50 Ă„rs festđŸŸđŸŸđŸŸ

PÄ semestern gjorde jag klart garaget som jag skjutit pÄ sen 2016.

Under putsning…

Som pĂ„ TV sĂ„ har vi förberett lite…

Till slut blev det nÀstan klart..

I slutet av Juli blev det en vecka i Alicante och nÄgra dagars hÀng med positiva vÀnnen Petra. Riktigt trevligt att ha tid att tjöta om allt.

DÀremellan har jag hÀngt med vÀnner och försöker göra kul saker dÄ jag kan.

Men den stora frĂ„gan Ă€r kvar, -hur mĂ„r jag ? Jag önskar jag kunde svara pĂ„ det.. Men jag vet knappt sjĂ€lv. Fysisk Ă€r det fortfarande rĂ€tt kasst. DĂ„ligt med energi för att ta tag i mig sjĂ€lv. Jag har hela Ă„ret varit ”orolig” eller nĂ„t liknande..Jag kĂ€nner mig ensam men Ă€r samtidigt rĂ€tt bekvĂ€m i att hela tiden göra det jag vill.

NĂ€r sen vĂ€nner fĂ„r cancer och rycks bort igen sĂ„ kommer sĂ„ klart minnen tillbaka och man undrar vems tur Ă€r det nĂ€sta gĂ„ng ?😱

Jag har mÀnniskor jag tycker sÄ mycket om..SÄ jag Àr fortfarande en romantiker som Àr extremt krÀsen och tror att -Àr det meningen att jag ska trÀffa nÄn sÄ gör jag det och jag kommer veta ganska direkt nÀr det kÀnns pÄ riktigt. Jag tror ÀndÄ jag Àr pÄ vÀg Ät rÀtt hÄll..

Nu Det allra bÀsta med 2019 fick jag reda pÄ i Juni..

Det Àr inte lÀtt att inte berÀtta att man ska bli morfar. I September kunde jag berÀtta..

Och i Lördags blev det verklighet.❀❀❀

Att den hÀr lilla killen som egentligen inte skulle vara född förrens om tvÄ mÄnader redan kan andas sjÀlv Àr nog det bÀsta som hÀnt pÄ lÀnge.

Nu ser jag fram emot ett mycket bra 2020❀❀❀❀

Kram och Gott Nytt År