Efter fyra år blir det jul igen ❤️

En dag jag inte trodde skulle komma ! Ikväll har jag gjort saker jag inte trott skulle ske på länge….❤️

Men först den underbara killen jag aldrig glömmer😁 Det ska påminnas varje år🤘

9/12 3013

Dagens glädjespridare !

När jag gick till jobbet passerar jag en kille med downs syndrom som kliver ur en taxi.
Han tittar lite försiktigt och säger -Hej och jag svarar Hej så klart.
Då ser jag att han tar upp höger handen också lite försiktigt och visar hårdrockstecknet.
Jag svarar -Rock on varpå killen skjuter bägge händerna i luften, gör tecknen och smilar !
Och det smilet gör att jag kan jobba hårt idag !!!!

För två år sen var det en bra helg ❤️❤️❤️

9/12 2017

En speciell helg/ dag på många sätt…
Igår hade vi julbord med jobbet o jag var ytterst tveksam till om jag skulle fixa det 😢. Men ibland undrar jag om inte min ängel är med o petar då jag hamnade emellan de partybrudar jag både trivs med och samtidigt är väldigt trygg med ! Även om en av dem spiller bubbel i mitt knä då o då.. ❤u all !

Även om allt var jättetrevligt så kommer det upp minnen.. Jag vet exakt hur det var för fem år sen när abbe inte vaknade på fem dagar efter en operation o jag vet vad vi gjorde o hur milla mådde för två år sen… Livet går men minnen består…

Idag blir en väldigt speciell dag…
Först söderut o plocka upp en väldigt go tjej som jag skall ha förmånen att hänga med hela helgen.
Sen kalas för en liten kille som skall få en speciell överaskning. (Se bild)

Då träffar jag såklart min ”soul” oxå 💛💚
Efter det direkt mot hufudstaden och lite häng på havet med min andra otroliga vän❤.

Jag insåg nu att jag idag kommer träffa tre vackra kvinnor som betyder massor för mig som vänner..

Så hoppas ni får en nästan lika bra lördag som jag !
Kram från baljan..
(Bra mot värk i högra ögonbrynet)..

Julen 2017 var väl något bättre även om jag kraschade på julaftons kväll o åkte hem från Linköping..

Men livet är inte enkelt.. om när Abbe inte vaknade..

9/12 2012 skrev jag detta..

Jag blir så trött ! Abbe opererades i tisdags, vid de tre tidigare har han sovit 1,5-2 dygn. Denna gång har han sovit fem ! Vi har tjatat sen i torsdags att nåt inte stämmer. De har kollat hjärna, lungor mm mm ikväll kom ytterligare en ny läkare, men som bryr sig ! Han frågasätter droppet ! Ungen har fått för dåligt dropp ! Vi får se imorgon om det stämmer..

Dagen efter var ungen pigg o hans ”ansvariga läkare” som hade varit på utbildning var lika arg som vi.. Jag mötte honom vid sjukhuskiosken tillsammans med kollegor och hans kommentar till kollegorna var obetalbar. -Nästa gång lyssnar Ni på föräldrarna FÖR DE VET hur deras son reagerar !👍 När jag kom tillbaka till rummet var min ängels första fråga -Vad fan har du gjort ? Läkaren hade varit inne o bett om ursäkt och var väldigt len i munnen..

Nu till kvällens händelser..

De sista tre jularna har jag inte haft nån gran och minimalt med tomtar. Milla älskade Rolf Berg tomtar och jag har inte fixat att ha dem framme..Tills idag. Jag har börjat på ett landskap i köket med pepparkakshus, gran o tomtar. Det skall fyllas på med fler hus, hundkoja såklart 😁 och fler kul saker 🎅.

Granen ska få ljus och Millas tomtar är framme, ja 1 faktiskt jag av Ida ifjol❤️. Och vissa tomtar passar bra på vissa ställen ❤️

Sen är frågan om fyra år är kort eller lång tid ? Jag vet inte … men livet är kort och det kommer nya orosmoln och katastrofer och saker att glädjas åt så jag försöker vara tacksam att detta kom idag.🎅❤️🎅

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s