Sällskapet är viktigare än alkohol 🤘

För fyra år sen grät jag och blev ledsen av Millas kommentar om Marianne. Hur kan man ens bli det när jag vet att ens fru har kort tid kvar ? Och ändå kan skämta 🙈❤️

Men jag börjar lite längre tillbaka, för 24 år sen bestämde Jag o Milla att fira jul ihop. Vi hade typ ”blivit ihop” helgen före i Sälen.. Sen gick allt rätt fort. Och känns det rätt så vet man❤️

För sju år sen hade Albert opererats

Och att ligga på sjukhus med barn är aldrig kul, och TV:n var tydligen på😁.

12:e November 2013 skulle Milla o jag på 40 års kalas men pga oaktsamhet av mig så slutade det framför en buss men med ”full gas reflexer” och lite änglavakt gick det bra.

Då var vi glada över en rejäl bil.

2014 var ett ganska bra år och julen närmade sig. Till Julen skulle alla vara här och vi skulle ha kul 🏁i garaget.

För fyra år sedan levde jag i en bubbla..Milla hade på våren fått beskedet och blev under hösten sämre och sämre. Efter jobbets Julfest för fyra år sen skämtar Milla om att jag redan hade träffat en ny innan hon gått bort. Det tog mig väldigt hårt😧😧. Fast egentligen var det ju bra att hon fortfarande skämtade..

Men hon fick ju ändå rätt på nåt vis ? Ibland önskar jag att jag kunnat se in i framtiden o säga, nej jag kommer träffa en ❤️ soul och nya vänner men en ny relation kommer ta tid. Min kärlek är för stark ❤️❤️.

För tre år sen började jag skriva ”boken” eller det som nu är en blogg.

Då var livet total kaos och det har varit en bra ventil att skriva av sig. Men jag tror att om några år läggs den på is och blir kanske den där boken ? Eller ett filmmanus 🙈.

Nu har det gått två år till, saknaden finns alltid kvar. Själva livet har inte förrändrats mycket egentligen.Det är ganska ensamt men Jag har fått mer perspektiv på vad livet är och vad som är viktigt.

I tre år har Julen varit ett rent helvete. Det finns så mycket jobbiga minnen 😧. Men det kommer nya både jobbiga och förhoppningsvis roliga minnen. Men tiden har nog gjort så att jag i år även bytt dukar och kanske tom granen kommer fram ?

Nu nåt allvarligt som jag inte vet om det har med åldrande, livssyn eller kommer efter allt som hänt. Jag gillar party och att umgås med människor, jag tar gärna ett glas champagne eller nåt annat gott. Men det viktiga är inte innehållet i glaset utan sällskapet.

Det gör att jag tappar partysuget när människor i min omgivning inte kan hantera sitt intag. För mig blir det bara tragiskt om man inte lärt sig det vid 50 års ålder. Sen finns det ibland omständigheter som kan förklara/försvara det en eller två gånger. Men det som gör mig mer ledsen är när Jag får en direkt önskan från en vän om att kan vi inte ses på en aw utan att dricka vin o öl, Ja visst! Självklart !

Det gör jag mer än gärna ! Att då få en kommentar av andra att -Ska vi anpassa oss ? Det är väl hens ansvar.. Gör ont..

Det känns lika omodernt som den här annonsen..

Jag kommer nog fortsätta bry mig om andra människor och det viktiga i alla relationer, aw, fest och resor är SÄLLSKAPET ❤️❤️

Ha en fin Lördag kväll.

Kram