Jag finns om du vill det ! ❤️

Jag vet hur kasst man mår när det går åt helvete och nån nära är sjuk eller man är på väg att förlora någon eller har förlorat någon.😥

De senaste veckorna har jag haft lite för många samtal med människor där cancer har vunnit ☹️ eller kommer vinna över en familjemedlem eller en vän😥😥. Och när det gäller en familjemedlem och vän är det tungt.

Vi har ofta pratat om denna leksak o när / om den skall bli klar…

Det är då man påminns om vad som är viktigt i livet ? Och tänker vad kan jag göra för att stötta ?

Såklart påminns jag också om allt som hände båda mina änglar❤️❤️. Men det är också en erfarenhet jag försöker lära av. Jag vet att man både vill veta vad som ska hända men samtidigt inte vill det..Jag vet att känslor och tankar är i en enda röra och man får må skit. Jag vet också hur mycket stödet jag fick betyder ❤️. En kram kan betyda så mycket ibland. Och det är Ok att gråta ! Man får vara rädd. Det är så kärlek visar sig..

Jag kan bara berätta att jag finns, svara på frågor, lyssna eller bara ge en kram. Vissa vill ha sällskap o prata, andra inte. Så var lyhörd. Ofta blir det praktiska viktigt o då kanske man får hjälpa till eller ge tips. Det viktiga är att man finns❤️ Och det är jättesvårt att veta vad man ska säga ? Men det är nog bättre att säga nåt än inget alls..

Det kan vara att jag skickar ett mess med en emoj, det visar att jag finns och de kan skriva om de vill ?

Vad har hänt annars då ?

De senaste veckorna har jag slipat målat ett gäng fälgar till min Mini, tanken var att ha flera uppsättningar med orginalfälgar. Så bilen skulle kunna ha lite olika look.

Idag blev det uppenbart att jag jobbat i onödan 😁😁. Jag upptäckte att bilen har mer ”godis”, i form av bättre bromsar fram vilket gör att ingen av de 12 orginalhjulen passar fram🙈😁🙈😁.

Men det är inget jag blir arg på, jag tar de minilitefälgar som sitter på nu till vinterdäcken och det finns nya Minilite fälgar i England så då har vi löst bekymret 😁😁

Nästa vecka hoppas jag kunna inviga mitt nya fordon Elscootern👍, spännande..På en fikarast pratade vi om att elmoppar m.fl inte hörs, men det finns alltid lösningar 😁https://m.youtube.com/watch?v=kwaXjtRybhI&feature=share

Försök njuta av och ta vara på livet ! Det kan kännas svårt men även ok kan vara bra.

Idag sken solen ❤️😁 alltid nåt👍

På eftermiddagen har jag varit med Jessica, Tanja och Ida på julbazar i svärmors syförening. Det är inte varje dag man tillhör de yngre i Lokalen 😁😁

Trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s