Tre år för att få positiva minnen❤️

Våga lev ! Testa nya saker ! Trivs med dig själv ! Träffa nya människor ! Minns med värme o kärlek ❤️

Det är så jag skulle vilja leva men…

Jag har i 3,5 år haft jobbigt med minnen, de blir ofta en saknad 😧 Att jag ska trivas med själv är ju också ett önsketänkande men jag vågar leva och göra nya saker.😁

I tisdags var jag och en kollega på ett kundevent med provkörning av Elbil, hybrid, halkkörning mm och självklart testade vi att köra buss 😁, ja det kan ju vara så att jag fuskat nån gång för längesen..

I helgen har jag varit i Halmstad. Det är lätt att säga att man ska gå vidare..På vägen ned fick jag en trevlig lunch i Jönköping (tack).När jag är på väg in i Halmstad passerar jag Halmstad Arena och strax därefter ”ser jag mig själv” gå med mina änglar och även äta lunch på ett hak efter vägen 2006. Jessica var på elit lägret i fotboll (med gipsad tumme👿) och självklart var vi med ned.. Det är inget jag kan göra nåt åt, tårar kommer 😧😧.

Men efter att ha landat på hotellet i stan går det över till mer positiva minnen ❤️. ( Jag tror bilden är tagen i Norre Katts Park? Och det är enda bilden från veckan jag hittade?

Vi bodde på ett toppenhotel vid Norreport som också hade en liten lägenhet o parkering på gården så jag fick fälla in backspeglar för att komma in genom portalen😁. Perfekt för oss 🤘.

Jag minns våra promenader o en mycket mysig vecka❤️.

Fredagskvällen började med första glaset bubbel 16:55 sen var det fullt ös till sent…

En oväntad underbar kväll 🍾 med många överraskningar. 380 personer, Alla mina 35 underbara kollegor i Halmstad underhöll från scenen !!!❤️❤️ Bra band , mycket dans och samtal med flera nöja kunder 👍.

Orsaken till festen var flera, ett skäl var att min vän o kollega ska byta inriktning på karriären och även anpassa jobbet lite mer till livet. Mycket klokt beslut.

Ibland är det svårt att komma ” utifrån” på fest men jag hade ju både kollegor o flera nära vänner o även min vän sen 37 år An1:s familj på plats så det blev en mycket bra kväll med mycket av allt.

Men en sak kommer jag nog aldrig ”lära mig” , att prata om det som hänt och hur jag känner mm med en person jag känner går ganska bra.

Men att berätta vad som hänt för en ny bekantskap är nästan lika jobbigt varje gång. Även om jag försöker göra det kort så är det svårt . Och det är nog av flera skäl. Det är ett trauma som ingen vill vara med om och den som får det kastat i ansiktet kan ju inte heller hantera reaktionen utan det blir ofta att bägge står/sitter o gråter eller har tårar i ögonen en stund. Men det är också ett sätt att öppna sig och lära känna någon på riktigt. Och det kan nog se lite konstigt ut när två äldre män står o kramas när frun kommer ut🙈, men hon fick också kramas sen❤️.

På lördagskvällen skulle vi ha en ”lugn kväll” trodde jag. Det var Jag, Janne o An1 samt Helene och Staffan från Örebro som jag inte träffat tidigare.

Det blev kontorsbesök, glögg, champagnebar, middag, shotsbar, nattklubb igen och pub som avslutning…you only live once.😁😁

När vi skulle ta oss tillbaka till hotellet så blåser det o regnar men…vi går såklart, det var ju nära o vi var redan blöta.

När vi passerat bron och paraplyerna börjar ge upp, håret står åt alla håll, glasögonen är fulla av droppar, jeansen är blöta, då säger Helene

-Vi har iallafall medvind !!!

Det är positivt tänkande ❤️

Söndagen blev lugn..en sväng till Tylösand var ju ett måste 😁. Sen mot Göteborg och köpa lite ”vinter rally däck” till Minin..

På vägen hem kände jag mig varm o trött ? Ok, lite sömn o party.. gubben är gammal.. Men inatt började halsen göra sig påmind också så idag fick det bli akutkur.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s