Det känns bättre att vänta än att sakna❤️❤️

För fyra år sen började jag rensa på vår vind (ja den är stor, 120 kvm) . Jag vet inte varför jag gjorde det då men det var ett sätt för Milla att visa att jag hade tro på framtiden trots allt .

Sen känns det som att jag fortsatt rensa i fyra år och aldrig blir klar. Men först nu känns det bra eller tom ok trots att det är värsta delen att rensa/ sortera.

Men att rensa, slänga o spara känns mycket bättre när man vet att man sparar för en liten plutt(måtte allt gå bra❤️). Sen börjar jag ju oxå se slutet och det börjar bli ordning igen💪.Ja, det var bra ordning när vi flyttade in.

Jag började i helgen med att slänga gamla videoband, saker från Abbe mm. Ikväll har jag sorterat pussel från 8 bitar till 1000, böcker från 0-15 år. Gamla Kalle Anka o Bamse mm. Dessa saker är nog mest från Jessica o lite från mig och Milla. Och jag tror att fler minnen när Jessica var liten kommer tillbaka och är lättare att känna nu ❤️tidigare var det så mycket saknad av min ängel samtidigt.

Men jag hittade även bok jag minns med värme.

Det är rätt konstigt att man minns nåt från 50 år sen med sån värme.

Efter dessa så gick jag över på leksaker och här finns ju massor som låter o är för små barn då det var det som funkade på Albert. Ibland hoppade man till då en leksak började låta och det kommer såklart ett minne o en tår kommer. Men det känns ändå ok att försöka få det i någorlunda ordning efter ålder.❤️Nu blir det nåt positivt och samtidigt är alltid Albert med på nåt vis. Och det har hela tiden känts bra om andra barn har fått nåt efter Abbe.

Så här blev det ikväll, imorgon skall det rensas i två lådor med ”pyssel, färg, kritor mm.. Sen så.. Nästa steg är 60 meter bilbana 😁😁.

Jag har också gjort reflektionen att det är bättre att vänta än att sakna.. Och det gäller nog även levande personer eller saker. Om jag inte sett en vän på ett år så är det nog lättare att se fram emot nästa gång man ses än att sakna förra gången vi sågs🌻

Det är inte lätt men jag försöker lära mig att leva efter de orden och alltid se framåt..

Kram o trevlig kväll 👶❤️🌻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s