Ox rymmer o Milla var nog med oss ❤️

Ibland händer det!

2014 köpte Jessica Oxton och han är väl en hyffsat lydig hund (äter dock allt) . Vi har satt nät runt tomten och han går fritt upp o ned mellan oss.. Så han håller koll på mig också. Och han har aldrig rymt från tomten. Tills igår! Jessica frågade mig på morgonen om jag glömt stänga grinden för han stod på ”fel sida”.. Nej tror inte det? Konstigt?

Senare på dagen ser svärmor honom i parken jagandes en katt!! Hur f.. N kom han ut?? Men Jessica avslöjade honom fort. 🤣 Genom/ under min täta tujjahäck? Hur kommer en 40 kgs labrador på efter fem år. Nu skall jag igenom här där det är skittrångt?🤣🤣

Idag började jag med att ”ansa” en syre’n hos Jessie o Johan så den blir lite fin till våren o kan ge skugga till en barnvagn❤️

Sen tänkte vi sätta för hålet med lite nät. Sagt o gjort o när jag rullar ut rullen som inte gick åt så får den formen av ett hjärta.

Det kändes som att Milla var med oss❤️❤️.

Det har varit en händelserik vecka o helg men det är en annan historia.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s