What a weekend! ❤️🍺🎤

What a weekend!

En helg som innehöll allt o lite till🤗

Jag får ofta frågan, hur hinner du med allt? Och mitt svar är att jag gör inte så mycket mer än på helgerna och det läggs ju ut.. När jag inte gör nåt händer inget…

Fast jag insåg nyss när jag berättade om min helg i telefon o fick till svar WTF! This weekend! 😁❤️😁Att denna helg har jag ju hunnit med en del…

Jag hade en kort fm på jobbet i fredags. För om det är nåt jag lärt mig så är det att inte skjuta upp trevliga möten. Jag har alldeles för många kvällar jag kan jobba istället.

Så kl 11 var det tidig lunch med min mammalediga vän o kollega Monica o Walther. Tänk så mycket glädje o energi man kan få på några timmar. Att hålla i två små händer när en liten kille försöker gå/springa och utforska världen är så mysigt❤️❤️. Och mamman hittade till slut en sjal mm så det blev fika och mat för lilleman som sen somnade så sött..

Sen hem o packa väska o fika med Jessica❤️Johan innan färd mot Örebro och Live at heart.

Då jag skulle på herrmiddag igår så passade jag på att åka i fredags och se lite ny o blandad musik på mitt hotel. Jag passade också på att träffa min polare Ingemar och sen även Perra o Marika.

Första artist var Emma Mc Gann. En mycket trevlig brittiska som hade cool personlighet (och byxor) och även hade bra texter om livet, sitt eget bestämmande över sin kropp o sitt liv mm❤️❤️. Det är ju inte lätt att få igång publiken när man är först ut och många i publiken var hotellgäster som satt och åt. Men Emma gjorde det bra..

Sen kom Hanna Scott upp på scenen, ännu en brittiska kompad av en italienare på basfiol. Ett lite annat sound men ok(inte min smak kanske) De gjorde en låt om hennes mormor 98 år som hela livet saknade sin bror som gick bort när hon var 10. Hon hade velat lära känna honom som vuxen mm… Att nån saknat i 88 år! Då gick mina tankar till Jessica och tårarna kom😫😫.

Som fjärde man upp scen glider en snubbe som liknar Cornelis W. Det blev en käftsmäll rakt i hjärtat🤘. En modern form av punk om att må kasst, känna sig ful, alkolism och samtidigt framtidstro. Men han gör det med sån värme, omtanke o humor samtidigt. Och när han börjar sjunga om ”dåliga minnen” från Platens bar i Linköping så blev det rätt kul vid vårt bord😁😁Så ös blev med!

Det Är Kärlek (David) är grym!

Kvällen slutade med några glas vin 🇬🇧på terrassen med lite snack om brexit o sen sov man gott..

När jag på morgonen checkat ut o går ut på gatan till bilen så står den INNANFÖR Gula band! Jag har lyckats parkera framför en byggställning som skulle plockas ned denna förmiddag. Först blev det ju skit pinsamt men polackerna som rev var trevliga trots att jag stod ivägen för deras jobb.

Det avslutades med att han säger..En sak till, du måste ju betala oss böter…. Sen flinar han stort.. Och jag skall precis stänga bagaget men.. Tar upp fyra öl o frågar om det är ok. Och det kommer ett stort garv o nej… Men jag tyckte det kändes rätt att ge dem det.

Lördag lunch startade årets Herrmiddag på Lanna Lodge. Första helgen i September har vi setts i 32 år!! Vissa vänskaper är speciella och detta gäng är det definitivt. Vi pratar om allt från födseln till döden och allt däremellan. Några av oss gick lekis (förskola) ihop! Det var några år sen…

Årets aktivitet var mtb cykel. Jag hade tänkt låna en El Mtb men mitt reumatiska har jävlats sista veckan så jag o Åke skötte servicebilen. Dvs han körde och jag skötte kartan på analogt vis (och tog en öl)..Det var 40 år sen jag åkte tävling i Mattsabacken..

Vi hann med mycket snack och fick se både får, skogar, sjöar, mm.

Tillbaka på Lodgen var det relax och sen grymt god o trevlig middag. Kvällen avslutades med nattgolf och det var inte vi som lyckats droppa en golfbil precis framför förbudsskylten😁😁

Tidig frukost imorse sen tillbaka mot Eskilstuna. Hann med en FM fika hos en vän och träffade då en av Abbes gamla assistenter.. Det känns varje gång… Men går nog lite bättre?

Avslutningsvis ett speciellt minne. För sju år sen var Camilla vansinnigt förbannad på mig. 😫

Jag hade köpt en bil utan att hon visste om det..Det var inte första gången men nåt gjorde att hon blev besviken och tyckte att jag inte lyssnade på henne. Och när jag svarade att det var ju ingen idé att fråga för du hade ju sagt nej så blev det ju inte bättre 😤..

Men om man älskar nån så ingår även att man är arg och säger det ibland … Och ilskan gick fort över..

Jessicas kommentar säger väl allt 😁

Jag hade också kommenterat att jag bara skulle åka i den tills 308:an blev klar… Det har väl passerat 15 bilar o 308:an är fortfarande inte klar..

Snart fotboll och morgon skall jag fira en annan galen sak..

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s