Immun mot fĂ„gelinfluensan đŸ€—

För fem Ă„r sen var vi i Malmö pĂ„ Baker Tilly dagar… Och det visade sig hur viktigt timing Ă€r i humor..😁😁

Men jag börjar med ett mail jag fick nÄgra dagar senare..

NĂ„n som kan hjĂ€lpa till att bĂ€ra ?God kvĂ€ll,Jag heter Lahi Ali (Advocate) Jag skrev till dig tidigare men du svarade inte. Jag behöver din hjĂ€lp med att hĂ€mta pĂ„ min sena klientmedel till ett vĂ€rde ($ 8,500.000 US) och 250 kilogram guld deponeras hos banken sĂ€kerhetsavdelningen för förvaringen. Observera att ditt efternamn liknar min sena klients familj efternamn och det var anledningen till att jag har kontaktat dig att hjĂ€lpa mig att hĂ€mta de outtagna medel eftersom banken har utfĂ€rdat mig ett officiellt mandat att lĂ€mna mottagarens namn för fordran eller de kommer konfiskera och avsluta kontot om inget svar.Om du Ă€r intresserad för mer information om denna ömsesidiga vinst transaktion, vĂ€nligen komma tillbaka till mig snarast. VĂ„r delningsförhĂ„llandet stĂ„r 50% -50%.Skicka din information till mig snarast.1) FullstĂ€ndigt namn ———————-
2) Skype adress —————–
3) Mobilnummer —————–HĂ€lsningar.Lahi Ali.
E-post: .. (lahiali@outlook.com)

Som ni kan lĂ€sa ovan sĂ„ gick skĂ€mtet sĂ„dĂ€r…

SĂ„ nu kommer bakgrunden och skĂ€mtet som sket sig fett….
PÄ fredagen underhölls vi av tvÄ snubbar som körde mÄnga ordvitsar och snabba skÀmt.

PĂ„ förfesten pĂ„ lördagen pĂ„ ett hotellrum sĂ„ spĂ„nade vi vidare och vi fick en lysande kul ide’!

PoĂ€ngen med hela skĂ€mtet Ă€r en snabb replik. đŸ€˜Och vi gjorde upp vem som skulle svara.

Senare pĂ„ kvĂ€llen var middagen ”pĂ„ gĂ„ng” och jag kĂ€nde nu passar det med en skĂ„l och ett garv..

SÄ jag stÀller mig upp presenterar mig, tackar för trevliga dagar och ber alla höja glasen. Alla Àr pÄ och jag drar inledningen pÄ skÀmtet.

Vet ni!

Jag Àr immun mot FÄgel-influensa!

För vi har sĂ„ mĂ„nga SKATOR pĂ„ kontoret….

Och ingen replik kommer!!! (hon vĂ„gade inte) sĂ„ det blev rĂ€tt tyst pĂ„ 230 personer och jag ser hur glasen sakta sjunker…. Min bordsgranne tog den direkt sĂ„ jag trodde alla förstod..

Repliken kommer 5 minuter senare frĂ„n en av kollegorna som insett att alla inte förstod… Och repliken Ă€r sĂ„klart..
-Och vi Àr immuna mot SVIN influensan ! Kaboom..

Men.. Den skall ju komma direkt.

Jag fick ta en del skit i baren och fick försöka förklara mer Ă€n en gĂ„ng đŸ€—.

Heja Sverige🇾đŸ‡Șâšœ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s